Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utálom az Iskolát! Más is van...

Utálom az Iskolát! Más is van így vele? Olyanyira hogy közeledik és még fejem is fáj. Ha suli van mindig fáj, egésznyáron pedig nem fájt.

Figyelt kérdés

Hogyan bírjam ki az utolsó kötelező évemet a Középiskolában?

Aztán még megyek tovább tanulni, csak az már nem kötelező.

Üdv:18éves lány

2010. aug. 30. 09:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jami. köszönöm a válaszodat.Ez elég megnyugtató volt számomra.
2010. aug. 30. 09:45
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is utáltam a sulit, de nem magát az iskolát, hanem az osztálytársakat(folyton kibeszéltek mindenkit, állandóan hazudoztak), kétszínű tanárokat(valljuk be azért voltak rendesek is):-S

Mosolyogva mentem a kicsengetésre és végigvigyorogtam az egészet:) azt hiszem kevesen voltunk így:)

(pedig jól tanultam 3. voltam, csak egyszerűen nem szerettem, megutáltatták velem az oszt társaim)

Az egyetemet meg szeretem, mert végre azt tanulom amit szeretnék (egy két oda nem illő tantárgytól eltekintve) és szuperek a csoporttársak is. Amit nem szeretek az egyetemben, hogy a párom és én 15o km-re vagyunk egymástól:(

Kitartás kicsi lány már csak 1 év :)

2010. aug. 30. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Az utálással nem vagy egyedül! FÚJ ISKOLA! Főleg hogy 250000ezer éves felszerlés van+szémtek teremeb a legjobb gépeken alig fut el az xp, a többin 2000 meg 98. Ezen kívül van egy idegbeteg, egy hülye (tán drogos?), egy földhözragadt ordibálós, egy túl sietős,egy 1:1-ben hülye, köcsög tanár. És az osztály 98%-a hülye.
2010. aug. 30. 09:48
 14/17 A kérdező kommentje:
:) neked is kitartás, és köszike
2010. aug. 30. 09:49
 15/17 anonim ***** válasza:

A hat napos gyakorlat egyszer van? Vagy van tíz órád, és abból hat gyakorlat? Gondolj arra, hogy ezt az évet még túléled, aztán vége.

Minden nappal közelebb van a nyári szünet.

A vizsgákért én is szoktam izgulni, az érettségiért is izgultam. Ha rosszul sikerül, akkor meg lehet ismételni, és ehhez nem kötelező ugyanoda visszamenni.

2010. aug. 30. 13:39
 16/17 A kérdező kommentje:

Úgy van hogy van egyik hét:

4nap suli és egynap gyakorlat

következik a másik hét és 5nap gyakorlat!

És ez így váltakozik.

2010. aug. 30. 13:53
 17/17 ajtatosmano2 válasza:
Egész szünetben (az összesben) egészséges vagyok, de amint kezdődik a suli megbetegszem és nagyon sokáig az is maradok. Amint új szünet jön jobban leszek. Úgy látszik te is érzékeny vagy a lelki változásokra, mások is vannak így.
2012. dec. 9. 23:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!