Utálom az Iskolát! Más is van így vele? Olyanyira hogy közeledik és még fejem is fáj. Ha suli van mindig fáj, egésznyáron pedig nem fájt.
Hogyan bírjam ki az utolsó kötelező évemet a Középiskolában?
Aztán még megyek tovább tanulni, csak az már nem kötelező.
Üdv:18éves lány
Én is utáltam a sulit, de nem magát az iskolát, hanem az osztálytársakat(folyton kibeszéltek mindenkit, állandóan hazudoztak), kétszínű tanárokat(valljuk be azért voltak rendesek is):-S
Mosolyogva mentem a kicsengetésre és végigvigyorogtam az egészet:) azt hiszem kevesen voltunk így:)
(pedig jól tanultam 3. voltam, csak egyszerűen nem szerettem, megutáltatták velem az oszt társaim)
Az egyetemet meg szeretem, mert végre azt tanulom amit szeretnék (egy két oda nem illő tantárgytól eltekintve) és szuperek a csoporttársak is. Amit nem szeretek az egyetemben, hogy a párom és én 15o km-re vagyunk egymástól:(
Kitartás kicsi lány már csak 1 év :)
A hat napos gyakorlat egyszer van? Vagy van tíz órád, és abból hat gyakorlat? Gondolj arra, hogy ezt az évet még túléled, aztán vége.
Minden nappal közelebb van a nyári szünet.
A vizsgákért én is szoktam izgulni, az érettségiért is izgultam. Ha rosszul sikerül, akkor meg lehet ismételni, és ehhez nem kötelező ugyanoda visszamenni.
Úgy van hogy van egyik hét:
4nap suli és egynap gyakorlat
következik a másik hét és 5nap gyakorlat!
És ez így váltakozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!