Utálom hogy mindig megbuktatnak, vajon az én hibám?
ha 12évet már tanulok angolt és sok tanfolyamon voltam érettségim is megvan erős 4es:( szóbeli nyelvizsgám is de írásbeli most 5x re se jött össze
szerintem csak szedik be a pénzt a vizsgákra és párat átengednek..persze én mindig azok közé ahol buktatnak
csalás az egész
volt hogy 1pontot irtak a szóbelire nevetséges...aztán ha visszamegyek nem foglalkoznak velem tanár meg nem nézhetik meg innentől mit csináljak
elegem van már hogy ennyiszer voltam és minden 2hónapom azzal telik hogy sírok mert nem sikerült.
tanfolyam meg semmi nem segít.
Milyen vizgán voltál? Az írásbeli javítása nem szubjektív, a feladatmegoldásra előre lefektetett válaszokat fogadnak el, a fogalmazást is kidolgozott szempontrendszer alapján pontozzák. Meg lehet nézni az írásbelit, láthatod, hogy mit rontottál el. Ha a nyelvtan nem megy, semmiképen ne origózz. A nyelvvizsga az érettséginél sokkal nehezebb, egy négyes érettségi nem felel meg nyelvvizsga szintnek. Ne tanfolyamra menj, mert ott nem tudnak veled egyénileg foglalkozni, hanem magántanárhoz, aki felméri, hogy mit kell fejlesztened.
Egyébként a magyar fogalmazásod is zavaros, hibás helyesírású, központozás nélküli, így aztán nem csodálom, ha az idegen nyelvű is.
"nem foglalkoznak velem tanár meg nem nézhetik meg innentől mit csináljak"
igen, magyarból sosem voltam jó, igazad van valószínű azért nem megy.
még azért irhattok
társalkodó, ecl, origó,
nyelvtan nem megy, levélirás megy, olvasásértés valamikor megy valamikor nem ...
A kétnyelvű vizsgákat, de főleg az origót ne válaszd, mert azok nagyon nyelvtanosok. Az icl jó, mert nincs benne nyelvtan, de ott a szövegértés nehéz. Még szokták szeretni a telc-et. Célzottan csinálj nyelvtani vizsgafeladatokat, olvass sokat a szókincsfejlesztés érdekében, a fogalmazásnál ügyelj arra, hogy összeszedett, logikus legyen.
még mindig én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!