Átvág a fürge diák! Mit csináljak?
Amikor meg kötöttem velük a szerződésemet, nem kértek iskola látogatási papírt.. aztán amikor júliusban vártam a fizumat nem jött.. felhívtam őket, és azt mondták hogy azért nem kapok mert nem adtam le azt a papírt.Elfaxoltam nekik (mert h azt mondták h elfaxolhatom..!!)azt mondták h a júniusi fizumat majd augusztusban fogom meg kapani a júliusival együtt.. várom a pénzem de még mindig nem jött! felhívtam őket valamelyik nap, és azt mondták hogy nincs fizetés mert még mindig nincs papírom..!! mikor elfaxoltam nekik.. a fax visszaigazolós papír is a kezemben van. most készülök őket felhívni.Mit mondjak nekik?
17/L
Barátnőmmel ugyanezt csinálta a melódiák:(
De ha ott a visszaigazolás hiába tagadják...
Szüleiddel együtt menj be! Vagy hívd fel őket mondd el a konkrét problémád.
(de jó hogy nem kötöttem szerződést velük...)
Szia!
Dolgoztam én is a fürge diákkal, voltam munkaszervező is.
Két dolgot tehetsz amire reagálniuk kell!
De először mindenképpen olvasd át mégegyszer a szerződésed és amire figylej: Mi szereple benne mikor és hogyan van kifizetés? Hová kellett volna a pénzednek megérkeznie: Vagyis magyarul: ha arról volt szó,hogy kifizetés minden hónap 15-ig van az átlalad megadott folyószámládra akkor azt nekik teljesíteni kellett volna. Ha a szerződésben az áll,hogy szükségews a szerződés létrejöttéhez iskolalátogatási igazolás és érvényes diák akkor sajna kell. De ott kell legyen,hogy hiányzó dokumentomik pótlása estenén neki mennyi ideőn belül kell teljesíteni a kifizetést.
A szerződésed pontos ismeretében írd le mondom ÍRD LE a tényállást miszerint ekkor meg ekkor kötötttél velük szerződést. Szerződés kötéskor sem nem kérték a diákod sem az iskolalátogatásit. Aztán nem teljesítették az első kifizetést erre te ekkor meg ekkor pótoltad a hiányosságokat s még most sem vagy a pénzednél.
Mindenről szerződés érvényes diák iskolalátogatási és a faxolást igazoló papír készíts másolatot és melléked az írásos panaszodhoz. Ezt a levelet tértivevényesen add fel és várj.
Vagy vedd a fáradságot és a papírokkal levéllel utazz be a legközelebbi irodába. Lehetőleg ne az ott levő ügyintézővel besélzj csak, mert általában ők is csak diákok. Hanem ragaszkodj hozzá, hogy tudj beszélni egy fejessel s ő vegye át tőled a panaszodat igazoló levelet. Átadás-átvétellel add csak át írják alá,hogy ekkor meg ekkor Kis Mariska w menedzser átvette. Aztán ha nagyon kötekedő akarsz lenni adják írásba azt amit ott neked elmondtak, hogy pl csúsznak ak ifizetések,mert még nem kapták meg a mtch-tól de mondjuk szept 15-ig megkapod. Irasd le. S mond el ha nem teljesül az amit most itt megigértek akkor elmész egy ügyvéd ismerősödhöz és perelni fogsz. ( Ettől minendki fél níugodtan fenyegetőzz vele,még ha nincs is senki akihez mennél, ezt ők nem tudják és egyébént is előszeretettel fenygetőznek hasonlókkal)
Na szóval tegyél így ahogy írtam. Hal látják,hogy határozott vagy és tisztában vagy az e4szözeiddel ők is másképp állnak hozzád.
Elnézést az előzőben a helyesírásáért javítás közben valamiért elküldte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!