Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi van az egyetemeken? Bővebbe...

Mi van az egyetemeken? Bővebben lent

Figyelt kérdés
úgy értem ha felvesznek,akkor utána ott miről tanulsz? pl állastorvosin mi van első órákon stb miről tanuklsz? hogy megy ez? és még valami állatorvosnak vagy orvosnak jobb munkát találni és lehet e ilyen szakmákkal elhelyezkedni magyarországon? mert nekem azt mondták h igen

2012. nov. 10. 21:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
és egy egyetemne nem vizsgaidőszakban hány orát kell tanulni per nap?
2012. nov. 12. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:

"orvosi egyetemen olyan állatokat boncolnak ami épp hogy pár másodperce múlt ki egy nagy adag kloroformtól"

Ilyenről mint orvosis még nem hallottam. Első anatómián már ki volt készítve egy tetem és különböző konzervált testrészek. Békát középsuliban boncoltam.

Szép is lenne, ha az az orvos aki később emberekben vagdos egereken és hasonlókon kezdi a tanulmányait, aminek sok köze nincs az emberi testhez.

2012. nov. 12. 21:04
 13/14 A kérdező kommentje:
hát remélem h nem tényleg
2012. nov. 12. 21:17
 14/14 A kérdező kommentje:
lécci vki irjon választ://
2012. nov. 17. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!