Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért ilyen hulladék az...

Miért ilyen hulladék az oktatás az egyetemeken?

Figyelt kérdés

Pénzügy és számvitel szakos vagyok és könyvelni papíron tanulunk, de semmi értelme, mivel a cégeknél már mindenhol SAP és Oracle rendszert használnak könyvelni, azok meg teljesen mások.

Megtanítják a könyvelést papíron, de semmit nem érünk vele, amit meg hasznosítani tudnánk a munkában azt nem tanítják meg, ekkora egy sz*rt...ezt miért nem ismerik fel és tanítják azt amit az ember ténylegesen használna a munkája során?

2012. okt. 13. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem az egyetemeken szar, csak a tieden, legalábbis én a sajátommal meg vagyok elégedve (SOTE). Ha nem tetszik hagyd ott a szakot, de ezért nem kell az összes egyetemet lehurrogni!
2012. okt. 13. 16:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó de te milyen szakon vagy?Én csak a közgázt írtam.Eddig minden egyetemen így oktatnak ahol voltam, vagy van ismerősöm.
2012. okt. 13. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:
ha megtanítanak könyvelni, akkor SAP-ban is menni fog csak ki kell ismerned a programot, de nálunk (BGF) pl van olyan 2 féléves tárgy ami kimondottan a SAP-val foglalkozik
2012. okt. 13. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!