A BGF gyűjtő iskola lett? Van itt olyan aki ott végzett és el tudott helyezkedni?
miért lenne gyűjtőiskola? :D az,h sokan járnak oda relatív, van a sulinak 3 budapesti kara, de összesen nem vagyunk annyian, mint pl az ELTE-n, BCE-n stb.
ami büfészaknak mondható az szerintem a KVIK-en az andragógia meg a külkeren a kommunikáció és médiatudomány
amit sztem nem túl megbecsült szak az PSZF-en az emberi erőforrások(HR) meg a gazdinfó szak -még elég friss- de kizárt h színvonalas oktatás legyen ott (az alapján amennyire a tanszék tanárait ismeremxD )
de pl a pénzügy és számvitel a PSZF-en a legjobb az országban, ezt sztem kilehet jelenteni, meg a gazdálkodási- és menedzsment se rossz ha komolyan veszed és nem csak túlélésre játszol
a külkerről is jókat hallottam ismerősöktől
elhelyezekedés szempontjából meg vannak olyan ismerőseim, akik különböző bankoknál helyezkedtek el szinte amint kézhez kapták a diplomát és 200-250 kezdőfizut kapnak, meg olyan is van aki gazdmenen végzett és felvették egy multihoz 300+ kezdőfizuval
jó ezt látni, h vkinek bejött a felsőfokú szakképzés :), mert én nem sok jót hallottam róla, legalábbis nem mindegyikről
nekem is volt egy rövidebb kötelező gyakorlatom alapképzésen, egy hitelintézetnél voltam, ahol felajánlották hha akarok mehetek hozzájuk a féléves gyakorlatra is meg utána alkalmaznának
plussz vannak olyan elimsert-befutott emberek, akik szoktak előadásokat tartani (kb 2 hete volt egy ilyen) és ott is elmondták,h hiába hívják őket sok iskolába, ők csak a BGF-re és a BCE-re mennek előadásokat tartani, sztem nem hiába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!