Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezt kiírhatom egy állásportálo...

Ezt kiírhatom egy állásportálon (zöld kéz jár aki válaszol)?

Figyelt kérdés

végzettség képzettség és önéletrajz rovatba:

az egyetemet befejeztem záróvizsgák sikeresen teljesítve vannak, de nyelvvizsga bizonyítvány hiányában a diplomámat nem vehetem át, de a képzés lezárásáról igazolással rendelkezem.

vagy ilyet sem írhatok ki azért kérdezem, mert amúgy ezen kívül csak egy érettségim van, és a föntiekről csak egy papírt kaptam.

2012. okt. 15. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze, kiírhatod. Akinek a szakértelem kell, az nem fog ragaszkodni a nyelvvizsga meglétéhez.
2012. okt. 15. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Fogalmazd át úgy, hogy ne legyen egy mondatban több "de" egymás után. És a helyesírást nézze át valaki, akinek megy!
2012. okt. 15. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp írd bele. Sokkal nagyobb az esélye így, hogy megkapd az állást. Bár igaz, hogy így lehet jóval kevesebbet ajánlanak majd, mintha kéznél lenne a diplomád.
2012. okt. 15. 11:14
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi! megy a zöld kéz mindenkinek, csak most sietek, van egy kész önlétrajz ami ki van javítva, amúgy, ha akarok tudok helyesen írni :)
2012. okt. 15. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk attól is függ, hogy így egyáltalán felhívnak-e bárhonnan, hogy diplomához kötött-e a betöltendő állás jogköre. Pl. mérnökként nem lehetsz építésvezető, ha nincs diplomád. Akkor se, ha szakértelmed meg van, mert nem a főnököd dönti el, hanem törvényileg van szabályozva, milyen végzettséggel (vagyis dipomával láthatsz el bizonyos feladatokat).
2012. okt. 15. 11:22
 6/9 A kérdező kommentje:
ezt tudom csak ha nincs munka nincs pénz, ha nincs pénz nincs nyelvkönyv, ha nincs nyelvkönyv amiből otthon gyakorolhatok még több pénzt kell otthagyni a nyelvtanárnál, ha nincs nyelvtanár nincs tudás, ha nincs tudás nincs nyelvvizsga, ha nincs nyelvvizsga, nincs kézben lévő diploma
2012. okt. 15. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó, csak a megpályázott állásoknál nem árt utánanézni, mi a feladatkör, és hogy te ezt elláthatod-e diploma nélkül.
2012. okt. 15. 11:28
 8/9 A kérdező kommentje:
oké köszi a választ, megy a zöld kéz!
2012. okt. 15. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Az egyetem utolsó évében a záróvizsgákat sikeresen teljesítettem,azonban nyelvvizsga bizonyítvány hiányában csak a képzés lezárásáról szóló igazolással rendelkezem.
2012. okt. 15. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!