Ha anyukám kap zöld kártyát, akkor nekem könnyebb szerezni? Kell egyáltalán nekem?
Ez a "viszonylag konnyu uton" csak akkor sikeres hosszutavon, ha nem "viszonylag konnyu ut", hanem BECSULETES uton jut hozza. Mondjuk szerelmes lesz egy pasiba es ferjhez megy hozza.
Akkor viszont te automatikusan megkapod, mert 14 eves vagy (akkor kell kernie, amikor az ove miatt beadjak a kervenyt, akkor kell kitolteni a gyerekek-rovatot, es vele egyszerre kapod meg).
Amennyiben anyud a "viszonylag konnyu" utat valasztja - akkor azzal, hogy szerez egy hamisitott kartyat, amivel csak jol atverik, azzal csak az orokos - 99 evre szolo - kitiltasat eri el.
nagyon köszönöm a választ, nagyon megkönnyebbültem hogy egyszerre kapjuk meg :)
A viszonylag könnyű utat úgy értettem, hogy becsületesen, csak anyu beletartozik egy kategóriába (EB-1) amelyiknek az az előnye, hogy azonnal megkapják a kártyát, és ne kell a munkaügyi hivatal jóváhagyására várni, meg bizonygatni h más amerikai nem tudja elvégezi ugyanazt a munkát amit te :P
Köszönöm a válaszodat
Igazad van, mi is gondoltunk erre :)
köszönöm a segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!