Ott akarom hagyni a középiskolát már elmúltam 18. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 01:18
2/8 anonim válasza:
Leérettségizel és gond nélkül ott hagyod. Csak semmi fakszni.
3/8 anonim válasza:
Amelyik tanévben betöltöd a 18-at, akkor még tanköteles vagy. Utána azt csinálsz, amit akarsz.
Érettségi nélkül mehetsz utcát seperni.
4/8 anonim válasza:
Bemész a titkárságra és kiíratkozol.
5/8 Andizsuzsi válasza:
Ahogy az előzőek leírták. Ha aug. 31-ig elmúltál 18, akkor bemész a titkárságra, leadod a diákodat, és valószínűleg íratnak veled egy papírt, hogy tovább nem kívánsz oda járni (hogy legyen minek alapján törölni a nyilvántartásból). Ha nem teszed, 30 óra igazolatlan mulasztás után megszűnik a tanulói jogviszonyod, erről írásban értesít az iskola. Ha szept. 1-je után múltál 18, akkor ezt a tnévet még végig kell csinálnod.
6/8 A kérdező kommentje:
már tavaly betöltöttem év közben, igazából rosszul fogalmaztam akarok tanulni de át akarok menni esti tagozatra hogy tudjak mellette dolgozni, de lehet hogy csak jövő szeptembertől tudok átmenni akkor meg végig dolgozom ezt az évet aztán szeptembertől suli. nappali iskola mellett nagyon nehéz 8 órát dolgozni vagy a munkából vagy a suliból hiányzok mert előfordul hogy reggel kell menni :/
2012. okt. 15. 15:57
7/8 anonim válasza:
Miért akarsz te dolgozni a középiskola mellett? Egyedül élsz?
8/8 anonim válasza:
Utolsó, mondjuk lehet, hogy olyan rossz otthon a pénzügyi helyzet, esetleg azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!