Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az érdekelne, hogy a Corvinus...

Az érdekelne, hogy a Corvinus gazdasági infó szakán szoktak-e lenni szép lányok? És, hogy milyen arányban vannak, szóval mondjuk 60% fiú 40% lány?

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
elég szánalmas, ha így akarsz iskolát választani... :)
2012. szept. 28. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Csajozni akarsz az egyetemen vagy tanulni? Ha csak előbbi, inkább dolgozz, és a fizetésből járj el partizni, addig sem veszed el azok elől a helyet, akik tanulnának... Bocs, de nagyon gyerekes vagy.
2012. szept. 28. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen tanulni megyek , de eddig olyan osztályba jártam ahol egyetlen lány se volt. :S
2012. szept. 28. 21:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódnod. Én corvinusos vagyok, bár nem ezen a szakon, van hogy sok gazdinfossal vagyok együtt és évről évre több lány van ott. Most sokat számított, hogy majdnem teljesen bevonták a rendes gazdasági képzések támogatását, de mivel a gi műszakinak számít, azt még talán bővítették is, így a nem olyan módos lányok bevállalták azt. Jövőre már teljesen megszűnik a támogatás, vélhetőleg még többen jönnek majd közülük gire. Egyébként mint mondtam, főleg az elején eléggé együtt mozognak a népek, a hagyományosabb G-karos szakok dúskálnak a szép(!) lányokban, akikkel egy előadáson v szemináriumon lehetsz, vagy szaglássz a T-karon, ha még tüncibbekre vágysz.

Egyébkét a gazdinfo elég nehéz, úgyh megfelelő matek (és esetleg programozási) alapok hiányában ne vágj bele. Csak jótanács, nem tudom, hol tanulsz.

2012. szept. 29. 01:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem gazdinfót Corvinuson, sok a szép csaj, még a matek sem durva, főleg ha jártál matek faktra, programozás meg egyáltalán nem volt még infón, szóval az is az alapoktól fog menni.
2012. szept. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!