Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A BGF-en (BP) vagy a Corvinus Egyetemen van több lány?
BGF.
Tényleg fontos szempont suliválasztásnál:).
BGF.
de nagyon primitív lehetsz ha a csajok miatt mpész oda, mondjuk az egész BGF eléggé egy primitív suli
Hehe! Nekem is van egy hülye haverom aki anno azért ment tanítóképzőre, mert a hallgatók 90% lány!:D
23/F
1. Ha a csajok miatt mész fősulira irány a kommunikációs főiskola.
2. Az attól függ, én a PSZFK ra járok , ott vannak szép számmal:)
3. Nem tudom, honnan veszi valaki, hogy a BGF ilyen nulla fősuli lenne... a Corvinus inkább 0 mint a BGF.
A BMI info szak koleszában. 1024 (kettő a tizediken).
Egyébként mindkettőn vannak bőven, de ne egyetemen akarj csajozni. 4 évig oda fogsz járni (vagy még tovább), nem biztos, hogy szakítás után jó lesz kerülgetni egymást. Nekem itt csak egy csajjal volt egy rövidebb kapcsolatom (az elképzelhető legrövidebb ;) ), és eléggé cink, amikor a közös baráti körben vagyunk..:S:D
Most mi a frászt izgat ez, úgyis a javarésze foglalt, akinek van esze nem fog komolyan venni egy szaktárs pasit, mert csak loserek mennek ilyne helyekre, a maradék meg egy világnagy qrva, azokból találhatsz másutt is. Ha meg eddig balek voltál a nőkhöz ott se és másutt se lesz jobb a szitu, kár görcsölnöd
Abban meg egyetértek maximálisan h a BGF egy nagy szánalom putrifészek, és az összes kihelyezett kara is, NYME-atfk, meg a többi nyomortanya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!