Egyetemen leadhatok egy tantárgyat?
Melyik egyetem? Nálunk a BME-n az első héten még van lehetőség tárgyak leadására, kérvénnyel, a neptunban, 1200 Ft/leadott tárgy. Nem tudom, hogy pontosan meddig van erre lehetőség, de a tanulmányi osztályon biztosan felvilágosítanak. Szerintem minél gyorsabban térképezd fel a lehetőségeidet (MOST hívd fel a tanulmányi osztályt, nálunk valamelyik hétfő este jár le a határidő, ameddig lehet), és dönts, hogy mi a legjobb.
Egyébként meg egyáltalán nem lehetetlen 8-ra beérni 20 km-ről. Persze, télen egy párszor lesz hóakadály, meg ilyesmi, de nem lehetetlen. A húgomnak kb. Kismarosról járt be osztálytársa naponta. Hogy próbálkozol, tömegközlekedéssel, autóval, biciklivel vagy hogyan?
BGF
Általában tömegközlekedés és autó. Az a baj, hogy nem a központban vagyok, hanem a budai erdő közepén, szóval nincs túl sok opcióm. Így kb. másfél óra alatt érek be.
Kocsival 45-50 perc.
Ez hülye kérdés lesz, de mi a különbség az elégtelen és a tantárgyleadás között? Nem az a vége mindkettőnek, hogy nem lesz meg a vizsgám, ergo ugyanaz az eredmény? Bocs az idióta kérdésért, de még elsős vagyok, és senki sem tudja a választ :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!