Mit jelent az, hogy valaki az egyetemen felvesz egy tantárgyat? Ezt, hogy kel elképzelni?
Ezt az oldalt néztem az első félévet akkor nem ezek a tantárgyak lesznek ezekben az időkben?Ennek megfelelően osztottam már be majd a napomat:((
De ez lesz. Ez egy javaslat, így épül fel a tanmenet, amitől nem érdemes eltérni. Bár lehet, csak akkor lemaradsz, és veheted fel őket egy év múlva.
Ezek mellé meg lehet még szabadon választható tárgyakat felvenni, ha úgy érzed, túl sok szabadidőt maradt. :)
Értem már:))Hétfőn lehet felvenni állítólag a tárgyakat de én nem tudom felvettek e azt sem, hogy mikor lesz meg az eredmény:(Ez elég érdekes így:((((
Valaki azt mondja lesz tárgy felvétel valaki azt mondja nem ez lesz az összes tantárgy ami a linkben van
Első félévre lehet, hogy ez lesz az összes. Később majd lehet esetleg sakkozni, főleg ha vannak elmaradásaid.
Amúgy tanulmányi osztályon érdeklődhetsz hétfőn, van-e már rólad infójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!