Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam, hogy ne...

Hogyan csináljam, hogy ne legyen hármasom novemberig? Apum ehhez kötötte a Londoni utat.

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon régóta szeretnék eljutni Londonba, és apum azt mondta, hogy ha novemberig nem lesz egy hármasom se, akkor megyünk november közepén pár napra. Nagyon sokat tanulok, még csak két ötösöm van, de kémiából sehogy sem tudom megoldani,hogy ne legyen hármasom, hiszen már most sem értem. ( moláris tömeg, anyagmennyiség,izotópok)De irtózatosan szeretnék elmenni Londonba. Magántanárnál se szoktam érteni semmit. :/
2012. szept. 18. 19:18
1 2
 11/12 Andizsuzsi ***** válasza:
Pont ezért kérdeztem. Nem mondom, hogy lehetetlen, de kicsi az esélye, ha tavaly sem tudtad teljesíteni. Feltéve, hogy tanultál tőled telhetően, akkor gondolom, a két hármas év végi jegyhez több évközi 1-es, 2-es is tartozott. Beszéld meg az édesapáddal, hogy olyan magas mércét állított, ami a te számodra nem biztos, hogy teljesíthető. Emiatt görcsölni fogsz hónapokon keresztül, és ha mégis becsúszik a hármas, akkor mi lesz? Onnantól feladod a tanulást?
2012. szept. 18. 19:58
 12/12 anonim válasza:
44%

Puskázz :S

Nem vmi becsületes dolog, én se csináltam soha, de meg is lett a 3asom kémiából :c az volt a legszarabb, h folyamatosan dicsérték a mellettem ülő lányt, persze ötös volt mindig, de csak én láttam, a kis 'jegyzeteit' :/

A másik variáció, hogy megmondod, hogy nem megy, ez van. Kérd meg apádat, h tanuljon veled és magyarázzon. Így, ha becsúszik a 3as, az részben az ő hibája is lesz.

2012. szept. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!