Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam, hogy ne...

Hogyan csináljam, hogy ne legyen hármasom novemberig? Apum ehhez kötötte a Londoni utat.

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon régóta szeretnék eljutni Londonba, és apum azt mondta, hogy ha novemberig nem lesz egy hármasom se, akkor megyünk november közepén pár napra. Nagyon sokat tanulok, még csak két ötösöm van, de kémiából sehogy sem tudom megoldani,hogy ne legyen hármasom, hiszen már most sem értem. ( moláris tömeg, anyagmennyiség,izotópok)De irtózatosan szeretnék elmenni Londonba. Magántanárnál se szoktam érteni semmit. :/
2012. szept. 18. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor nem jó a tanár, keress másikat.
2012. szept. 18. 19:20
 2/12 anonim válasza:

Hát, ez nehéz dolog. Pedig valahogy meg kéne tanulnod megérteni. A tanárod milyen? Nem tudod a segítségét kérni??

Vagy magolj, bár az nem a legjobb megoldás.

Szorítok, hogy ne legyen 3-asod :) Sok sikert.

2012. szept. 18. 19:20
 3/12 anonim válasza:
100%
Ha 3-ast kapsz, mondd meg a tanárnak, hogy apukád nem engedi meg, hogy 3-ast kapj és inkább írjon be egy 2-est helyette. :)
2012. szept. 18. 19:25
 4/12 A kérdező kommentje:

Ha meghallaná a tanár, hogy azt mondom neki,hogy nem értem, akkor húzogatná a szemöldökét, és azt mondaná,hogy mit nem lehet ezen érteni,mikor múlt órán megbeszéltük. Szóval inkább meg se kérdezem. Az a baj,hogy a számolásokat még se se tudom magolni. :/

Köszönöm. :)

2012. szept. 18. 19:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Hahahah XD
2012. szept. 18. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:

Egyszerű: Szerezz kettest! :)

Viccet félretéve, magold be az anyagot. Egyszer bukásra álltam biokémiából. Egy hétig csak tanultam a témazáróra, hogy nehogy kiküldjék az értesítőt. A végén nekem sikerült a legjobban az egész osztályból. Persze az a "tudás" hamar elillant, már egy szót sem tudnék mondani az egészből. De ha elég kitartó vagy, és nem is olyan fontos neked a tárgy a továbbiakban, akkor magolj. :)

2012. szept. 18. 19:27
 7/12 Andizsuzsi ***** válasza:
Megkérdezhetem, milyen volt az év végi bizonyítványod?
2012. szept. 18. 19:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Két hármasom volt, a többi négyes-ötös. Átlagra pont 4 egész.
2012. szept. 18. 19:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, en tudok segiteni kemiabol, egyetemen eleg sokat tanulom. :) Egyebkent az elmelethez boven eleg a konyv (remelhetloeg mozaikos, sztem az a legjobb), szamolashoz pedig kerd meg apud, hogy vegye meg neked az Otosom lesz kemiabol c. konyvet. Az sokat segit, rengeteg feladat van benne, levezetett megoldassal. Angliaban eltem egy ideig, london maga nem egy nagy szam, de a hangulatat szerettem. :) Nem lehetetlen az a negyes, "csak" 2 honapot kell kibirnod. :)
2012. szept. 18. 19:52
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Elég ostoba feltétel ez édesapádtól. Nem lehet valaki mindenből jó. Mindenkinek lehetnek gyengeségei, neked a kémia az. Mondd meg neki nyugodtan, gyermekpszichológusok véleménye szerint is nem azért kell szidni a gyereket, amiből esetleg gyengébben teljesít, hanem azért dicsérni, amiben jó.
2012. szept. 18. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!