Hogyan csináljam, hogy ne legyen hármasom novemberig? Apum ehhez kötötte a Londoni utat.
Hát, ez nehéz dolog. Pedig valahogy meg kéne tanulnod megérteni. A tanárod milyen? Nem tudod a segítségét kérni??
Vagy magolj, bár az nem a legjobb megoldás.
Szorítok, hogy ne legyen 3-asod :) Sok sikert.
Ha meghallaná a tanár, hogy azt mondom neki,hogy nem értem, akkor húzogatná a szemöldökét, és azt mondaná,hogy mit nem lehet ezen érteni,mikor múlt órán megbeszéltük. Szóval inkább meg se kérdezem. Az a baj,hogy a számolásokat még se se tudom magolni. :/
Köszönöm. :)
Egyszerű: Szerezz kettest! :)
Viccet félretéve, magold be az anyagot. Egyszer bukásra álltam biokémiából. Egy hétig csak tanultam a témazáróra, hogy nehogy kiküldjék az értesítőt. A végén nekem sikerült a legjobban az egész osztályból. Persze az a "tudás" hamar elillant, már egy szót sem tudnék mondani az egészből. De ha elég kitartó vagy, és nem is olyan fontos neked a tárgy a továbbiakban, akkor magolj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!