Menjek erre a cserediák programra vagy ne?
sziasztok! :) 16 éves lány vagyok eddig életemben környező országokban ( horvát, olasz, ausztria, szlovákia) voltam, busszal, és nagyon régen amikor még kisebb voltam. Tavaly rendezett a suli cserediák programot, de csak 8 ember mehetett ki törökbe, ingyen volt mert nyert a suli pénzt. Nem jelentkeztem de nem is választottak volna( mert a kitűnők, vagy szegények mentek), és ráadásul repülővel..
én fogadtam diákot de az más projekt volt és azt modntákh jövőre mi is mehetünk. Most meg van hirdetve egy projekt, 25 ezer ft Németországba ( valszeg repülővel én azon sose ültem és nagyon szeretnék), és ennyi a többi ingyenes, fogadó családhoz kell menni egy hétre, ők is 10.esek és jól tudnak angolul( angol projekt). A barátaim közül van akinek nincs kedve de a többieket el se engedik és egyenlőre úgy néz ki hogy senki se megy. Nekem megengedték, szeretnék menni hisz Külföld és szeretnék utazgatni, de egyedül szar menni..mármint tuti megy még valaki de barátokra értem.. és visszafogadni kell majd a diákot, de áll nekünk kell a programjaikat fizetni és nemtom..a tanár szerint alig lesznek már ilyenek mert kezdik megvonni az ilyenektől a pénzt, a támogatást van projekt is ami megszűnőben van. Szóval szeretnék menni, de úgy nincs kedvem ha nem jön egy barátom se, túl egyedül lennék, nem lenne olyan élmény, vagy nemtom..:( de mennék is.. ti mit választanátok?
vagy várjak hátha jövőre megyünk máshova és ingyen? mert a többiek azt mondják h majd az ingyenesre mennek.. nemtom.. szerintetek?
Hehe! Jót nevettem :) Ezt nemtudom mért kellett kérdeésbe foglalnod :Đ ez szerintem természetesnek kelllene hogy legyen (ha van suska).Meg nekem elhiheted ( veterán vagyok )
egyedül jobb móka, jobban megtanulsz az adott nyelven :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!