Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Cserediákság? Bővebben lent.

Cserediákság? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most leszek hatodikos és hetedikben lehet hogy kimennék Dublinba cserediáknak a barátnőmmel. Az ő nagybátttyjáék laknak ott így mikor nyáron jönnek nyaralni akkor mi is kimennénk velük. Anyukám megengedte mert ő az ilyen tanulással kapcsolatos dolgokat támogatja. Csak egy baj van. Két éve tanulok angolul olyan szinten hogy tudok beszélni egy képről öt percig meg megértem azt ha Kossuth halálát magyarázzák és néha az angol dalszövegeket is sikerül lefordítani. A barátnőm viszont két éve németet tanul és most kezdte el az angolt. Profi tanárhoz jár aki hihetetlen tempót diktál neki és én is sokat segítek neki. Vajon kimehetünk egy év múlva Írországba? Ti mit gondoltok nem korai?

2012. júl. 29. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Simán meg tudjátok tanulni addigra az angolt olyan szintre. Bár szerintem ha vártok addig amíg középiskolások lesztek és középsuliba mentek ki egy évre az hasznosabb lesz, de ez a ti döntésetek.
2012. júl. 31. 16:44
 2/3 anonim válasza:
Hmm én is szívesen kimennék..:) 6.osztályos leszek :D Èn is profi tanárhoz járok, szeretem az angolt :D Szerintem ott a lehetőség, van előnye de sajnos hátránya is..:/ Hallgassatok a szívetekre! :)
2012. aug. 7. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:) velem nincs gond még

viszonylag jól beszélek angolul a szlenget nagyon értem viszont a barátnőm most hajt ezerrel:)

2012. aug. 10. 21:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!