Energetika mérnökön melyik szakosodásnál tanulhat az ember inkább a megújuló energiaforrásokról?
Figyelt kérdés
Szeretnék megújuló energiaforrásokból alakult energiáról és annak előállításáról, valamint mérnöki megvalósításáról tanulni? Milyen szakosodáson lehetne ezt vagy van erre egy másik szak is mely ilyen lehetőségeket nyújt.?2012. szept. 10. 15:47
1/3 anonim válasza:
Talán ha tudnánk hogy hova jársz vagy hogy milyen szakirányok vannak.
2/3 A kérdező kommentje:
Középiskolás vagyok, és ez érdekelne, de nem tudom pontosan hogy milyen szakosodások vannak ezen az energetika területen, vagy van e valahol lehetőség tanulni a fent állított lehetőségeket. És reméltem/remélem hogy kapok egy olyan válaszolótól információt aki jártas ebben, mert netán ilyen szakon tanul stb.
2012. szept. 10. 23:15
3/3 anonim válasza:
Igy már értem! Minden egyetemen eltérő szakok vannak, a legegyszerűbb ha felmész az általad kinézett egyetemek honlapjára és megnézed. Ha nem tévedek csak 2 egyetem indit ilyen képzést, az egyik a BME a másik az ME.
Mivel ráérek még le is irom a szakirányokat :D
Tehát BME: atomenergetika, épületenergetika, hőenergetika, villamos energetika
ME: energiafelhasználói, gépészeti, karbantartás-üzemeltetés, villamos energetikai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!