Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan alakul ki az ember...

Hogyan alakul ki az ember aláírása, te hogyan alakítottad ki?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogyan alakult ki az aláírásod? Az enyém nagyon gyerekes, valakiknek meg egész komoly krix-krax. Csináljak egy-két mintát és azt gyakoroljam be? Vagy nálatok hogy alakult ez ki?

2012. aug. 5. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
egyszer egy komolyabb papírt alá kellett írnom, és cikinek éreztem a gyerekes aláírásom, ezért próbálkoztam és egy nagy íves aláírást fejlesztettem ki. azóta azt használom :)
2012. aug. 5. 11:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam úgy alakult ki, hogy minél többször le kellett írni, annál inkább leegyszerűsödött magától (nem tudatosan). Neked legalább olvasható az aláírásod, de ha ez zavar, próbáld meg minél kevesebb idő alatt, minél gyorsabban és minél többször (a lehető legkisebb fáradozással) leírni, és garantáltan megváltozik :P
2012. aug. 10. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!