Mi legyek, ha nagy leszek?
10.-es vagyok és még igazából ráérnék, de rossz hogy nincs konkrét célom, ami eszembe juthatna, ha valamit nagyon nincsen kedvem megtanulni például.
Érdeklődési köröm: Hobbim a csillagászat, de nem szeretnék csillagász lenni. Csak egyszerűen szeretem nézni az eget meg érdekes könyveket olvasni a témában. Ezen kívül nincsen semmi hobbim. Legtöbb szabadidőmben sorozatokat nézek.
Kedvenc tantárgyaim: angol és német. Angolból 5-ös vagyok, de egy nagyon egyszerű beszélgetést sem tudnék lefolytatni illetve pocsék a kiejtésem. Ennek ellenére mégis szeretem. Németből van egy alapfokú nyelvvizsgám, letettem az osztályzóvizsgát mind a 4 év anyagából, most előrehozott középszintű érettségire készülök. A történelmet is nagyon szerettem általánosban, de pocsék tanárom van belőle, így most nem szeretem.
Tantárgyak, amiket nem szeretek: matek, biosz.
Ötleteim: Nézegettem a felvi.hu-t és a "pénzügy és számvitel", "gazdálkodási és menedzsment" illetve a "banki szakügyintéző" szakokat találtam szimpatikusnak. Viszont a metekhoz nem igazán van logikám. (Nagyon jó tanárom van belőle, ezért a négyest gyakorlással sikerült tavaly összehoznom.) Kérdés azonban, hogy ezekhez mennyire kell a metek. Bírni fogom-e. Valamint az egy dolog, hogy tegyük fel egyetemen átmegyek a matekos tárgyakból, de ha a munkámban is gyakran kell használnom, akkor nem fogom szeretni. Emellett az első kettő csak önköltségesen indul és ez nagyon elgondolkodtató, hogy talán nem véletlen... Valószínűleg túlképzés van belőle.
A banki szakügyintézővel mi a helyzet? Azt vajon szeretném, vajon el tudnék-e vele helyezkedni?
Vagy mit javasoltok nekem?
Előre is köszi a válaszokat.
jogi asszisztens: Még a jogászok sem tudnak elhelyezkedni, nem méghogy a jogi asszisztensek.
titkár: Nem rossz ölet. Szerintetek illene hozzám a felsorolt dolgok alapján? Egyébként ez olyan, mint az irodai asszisztens?
légiutas kísérő: Az tulajdonképpen pincér a levegőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!