Mi legyek ha nagy leszek, ha ezekben jó vagyok?
Figyelt kérdés
sziasztok:) szeretek fotózni, képeket manupulálni ( szerkeszteni, tudok vágni képeket és sztem elég jó vagyok ebben, meg az effektelésben, videókat szerkeszteni (vágni, szöveg beszúrás, hang beállítások)
mi illene hozzám?
17L (nemtom hogy mi szeretnék lenni de ezeket szertem csinálni)
2012. júl. 4. 13:12
1/3 anonim válasza:
Fotós :) Még meghívhatnak Téged év végi ünnepségekre, ballagásra, esküvőre...csak sok ismerőst kell szerezned. Ha meg nem sikerül, hobbi szinten is csinálhatod. Amúgy ajánlom a felvi karrierteszjeit. Csak regisztálni kell, és kiírja mi passzol hozzád a legjobban. Persze ez csak irányadó :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. júl. 4. 15:36
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen valamilyen művészeti szakot választanék a helyedben: fotó szak, média design stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!