Szerintetek pszichológus legyek v inkább mást válasszak? (l/14)
Illik-e hozzám ez az állás?
nagyon szeretem a divatot meg ilyesmit sztem van is érzékem hozzá,de jó tanuló(ötös) vagyok,ezért olyan szakmát szeretnék tanulni,amihezn diploma is szükséges,gondolkodtam már rajta h esküvőszervező leszek(ahhoz sajnos nem kell diploma).és arra az egyetemre is nehéz bekerülni,ahol pszichológiát lehet tanulni.és am annak ellenére h "szeretek tanulni"félek tőle h egyetemen nem fogok bírni annyit megtanulnih.
Csak azért nem választod azt, amit szeretnél csinálni, mert ahhoz "sajnos nem kell diploma"? Hát ez elég fura hozzáállás...
Fiatal vagy még, ezért elnézhető, de ezen változtass majd, mert a megítélésed nem azon fog múlni, hogy diplomás vagy-e, vagy sem, hanem, hogy jól végzed-e a munkádat, akármi is legyen az.
Hogy mi illik hozzád, azt mi nem tudhatjuk.
Az egyetemet biztosan bírnád, nagyon kevés ember van, aki effektív nem bírja, más kérdés, hogy akarja-e valaki csinálni.
Az egyetemek sem egyformák amúgy.
Még alakulni fog a személyiséged, a középiskola 4 éve rengeteget változtat majd rajtad, 2-3 év múlva már valószínűleg több elképzelésed lesz a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!