Mi legyek ha nagy leszek?
Most leszek majd 7-es. Egész jól tanulok eddig minden tantárgyból 5 lettem év végén.Nagyon szeretem az állatokat.De,viszont orvos nem szeretnék lenni mert nem nagyon bírom a vért.Egyik vágyam az hogy ha majd nagy leszek lesz egy saját menhelyem amit én vezetek.Ez az egyik elképzelésem.De ez nem megy csak úgy a semmiből...
A másik hobbim a lovaglás.Imádok lovagolni.Nincs saját lovam de nagyon szeretnék.A loval közelében érzem magam a legjobban :)
Valami olyanra gondoltam ami mellett lenne elég időm majd foglalkozni a családommal és az állatokkal.
Köszönöm! :)
Legyél lovasrendőr. Bár ugye nem bírod a vért...
Szerintem ne keress erre még választ, de jó, ha foglalkoztat. Egyelőre tanulj jól, főleg azt, amiben egyébként is jó vagy, hogy aztán tovább tanulhass később.
óóó mire eljutsz az éretsségiig még 10-szer akarsz és mindig más lenni
de lehetnél valami állatenyésztő vagy vmi ilyesmi
addig még annyi minden lesz, hogy a vérrel is másmilyen lesz a kapcsolatod
hiddel nekem mi nők másmilyen kapcsolatban állunk a vérrel mint a férfiak
nem akarlak megijeszteni, de pár éven belül - ha még nem - ráfogsz jönni miért mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!