Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi legyek ha nagy leszek?

Mi legyek ha nagy leszek?

Figyelt kérdés
Már hetedik osztályos vagyok és úgy érzem már ideje lenne ezen gondolkozni. Jó tanuló vagyok(4-5) de anyáék szerint ha nem lennék lusta lehetnék színötös is. Legjobban az olyan tantárgyak mennek ami nem igazán magolós(pl. matek, fizika, kémia, biosz, föci stb.)Tudom, gimnázium alegjobb mert akor van időm gondolkodni hogy mi legyek de ott olyan sokat kell tanulni hogy nem bírnám ezt a keveset is alig birom. Nagyon szeretem az állatokat(főleg a lovakat és járok is lovagolni) de állatorvos nem szeretnék lenni mert nem bírom a vért és nem lenne szivem elaltatni az állatokat ha arról lenne szó. Légyszi írjatok minél előbb mert a suliba jövő hétre kell írni egy fogalmazárt hogy mi leszek ha nagy leszek. (Annak örülnék a legjobban ha azt ís írnátok mennyit keres átlagosan egy dolgozó) Jah megb gondolkoztam azon hogy ilyen stewardes vagy hasonló mert azok általáa vékonyak és anya mondta hogy én is úgy fogok kinézni mint ők de ha az leszek akkor nem igazán lehet rendez családom úgyhogy azon is kell gondolkozni.
2012. márc. 21. 15:33
 1/5 anonim ***** válasza:

a stewardess az egy OKJ-s képzés és nagyon drága,ezt is mérlegeld.

amúgy ennyi idősen nagyon nehéz eldönteni,én 14 évesen közgazdaságiba iratkoztam be mert megtetszett,de a második évtől csak szenvedtem mert nagyon megutáltam,nem érdekel,túl száraz.

most ballagok és óvodapedagógiára jelentkeztem.

szóval előre szerintem senki nem tudja eldönteni mi lesz ha nagy lesz,főleg nem a mai világban.

bár ha te bírnád a közgázt mehetnél oda is mert ott a matek kell nagyon meg a nyelv,vagy reálos tanárnak esetleg.vagy stewardesshez hasonló még az idegenvezető.

2012. márc. 21. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is hasonlóképpen gondolom, mint az előttem szóló. Most vagyok 12-es, és egészségügyi szakközépbe járok. 8-ban még ezt akartam tanulni, de én az első félév után úgy megutáltam az egészet, hogy hihetetlen. De a közösség miatt nem akartam már változtatni. Most a Budapesti Gazdasági Főiskolára jelentkeztem turizmus-vendéglátás alapszakra. Én is stewardessnek készültem, viszont az csak egy olyan képzés, amit az adott légitársaságnál oktatnak, szóval ha egyszer megszűnne ott a munkád(lásd malév) akkor nem igen tudnál mit kezdeni. Ezért is jelentkeztem turizmusra, hogy azért ha nem jönne össze ez a stewardess munka, akkor mégis legyen egy diplomám. Mellette pedig hasznomra is válik a turizmus, mert sok olyan dolgot tanulsz, amit érdemes tudni a stewardess képzésen is. Én ezt ajánlanám neked is, hogy már most kezdj el idegenforgalmi szakközépbe járni, ha stewardess szeretnél lenni. Írtad, hogy jó vagy matekból, meg szereted a föcit is, akkor pedig neked is turizmuson lenne később a helyed, mint nekem:) Bocsi a sok rizsáért, remélem tudtam segíteni :)
2012. márc. 21. 15:53
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:) Hát igen érdekel(t) a közgáz de gondoltam hogy egész nap ben ülni egy bankba egy kicsit uncsi. A stewardes még most is érdelek de félek hogy akor nem lehet családom vagy nem alakulnának a jövőben jól a kapcsolataim. Most eszembejutott hogy jó lenne óvónőnek menni tanulni mert értek a kicsikhez meg szeretem is őket. Szerintetek jó ötlet?
2012. márc. 21. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok. az a lényeg, hogy olyan szakot válassz majd, amit szeretsz csinálni, érdekel, és jó vagy benne, mert akkor tuti a siker:) szóval mindenképpen olyat válassz, amit Te szeretnél!!
2012. márc. 21. 17:45
 5/5 anonim válasza:
Én is így voltam evvel 2 éve, végül is én csak utólag jöttem rá, hogy humán dolgokban jobb vagyok, de késő bánat. A lényeg, hogy ha te jobban tudsz számolni, meg magadtól gondolkozni, mint magolni, akkor mindenképpen olyan helyre menj.
2012. ápr. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!