9-esek! Nektek, hogy ment a beilleszkedés az új suliba/osztályba?
Hát fogjuk rá...:D
0 ismerős az egész suliban,de az állítólagos mai szlengekkel mondva "party face" vagyok.Pedig általánosba lenéztek.Jól indul szerintem:)
első vagyok:D
igen, engem is sokszor lenéztek meg bántottak általánosban a kinézetem miatt,a nyár alatt sokat változtam : hosszú hajamból épphogy vállig érő lett,szemüveget már nem kell hordanom mert 'kinőttem'újra látok normálisan xdd,fogytam 5-6 kilót na szóval úgy teljesen más lettem:D
és ugye új suli meg minden 0 ismerős,ergo tiszta lappal indulhatok,senki se ismert és én se őket:DD
de már kezdek beilleszkedni,vannak 'barátaim' amik általánosba nem voltak..
15L
Én is szerettem volna tiszta lappal indulni, de hát ez nem sikerült, fél osztályt ismertem előtte is :D Abból 2 osztálytársam volt, 5 pedig évfolyamtársam általánosban :)
De egyébként jól ment minden, nem is paráztam miatta. =)
15L
Nem túl jól....
Én is tök tiszta lappal indultam, senkit nem ismertem. Most se ismerek senkit. Egy barátom sem volt. Most sincs. Utáltam a sulit. Most is utálom. Ronda voltam. Most is az vagyok. Csúfoltak. Most csak a hátam mögött kibeszélnek, vagy épp az orrom előtt sugdolóznak.... /:
Biztos velem van a baj, amiért ilyen vagyok. Levegőnek néz mindenki, mindig is ez volt. Gimi előtt azt hittem, ez most már más lesz. Nagy leszek és nem a külsőről fognak megítélni. Tévedtem. Mindig tévedek. Ez van.
Azért az is baromi jó, hogy csak nekem ment ilyen sz*rul a beilleszkedés.... Áh, megyek sírni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!