Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mostanában nagyon megváltoztam...

Mostanában nagyon megváltoztam másképp állok a tanuláshoz ti is tapasztaltatok ilyet? (lent)

Figyelt kérdés
Eddig 4.- egészen 7.ig teljesen úgy álltam a tanuláshoz hogy nem csinálom hülyeség és hogy nem bírom megcsinálni most pedig 8.ba olyan jó érzés tanulni jól érzem magam tőle nagyon megváltoztam és olyan elhatározásokra jutottam hogy, pl egészen egyetemig meg sem állok a tanulásban és hogy bizony is sikeres életem lesz mert tanulni fogok nem értem miért változtam meg ennyire mindössze 2hónap alatt eddig a jegyeim is 2es 3as volt elég sok tantárgy most meg már ötösökkel indulok szerintetek ha elszánom magam megvalósulhat az álmom ? :)
2012. szept. 4. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Sikerülhet,ha kitartóan és szorgalmasan tanulsz,készülsz minden órára,és nem csak akkor,ha biztosan tudod,hogy számonkérés lesz.Kívánom,hogy így legyen!:)
2012. szept. 4. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Fo az akarat!

Nem akarok illuziorombolo lenni,de ket napja van suli,ha bejott 2 db 5os,az jo,meg minden,de altalaban az eleje ilyen. Szoval egy ket otossel meg nem leszel kituno

Na,de van masik oldalam is. Szerintem,nagyon jo ,h elhataroztad mindezt. Nagyon sokat ismerek aki kozepsuli vege fele sem dobben ra ezekre. Sok sikert kivanok,es legalabb ennyi lelkesedest!:)

2012. szept. 4. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én velem is így volt. Most van szakmám, érettségim és egyetemre járok. Szóval igen megcsinálhatod.
2012. szept. 4. 22:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm általánosban 2es 3as volt aztán gimiben belehúzott egyetemre ment és most főnök az ANTSZnél. Minden csak elhatározás kérdése.
2012. szept. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!