Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudna szerezni nekem valaki...

Tudna szerezni nekem valaki egy fogalmazast? Cime megvaltoztam 14 éves lény wok

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 14:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagyis 14 éves lány wok és sürgős lenne....léccci
2010. máj. 19. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A "wok" egy Kínából származó főzőedény.

Lény vagy lány? Ha lény, milyen lény? Állat, növény, tárgy?

többi szó, helyesen: fogalmazást, címe, megváltoztam

És hogyan szerezzünk? Írjunk? A megadott cím szerint képzelj el egy helyzetet, magaddal kapcsolatban! Tisztázd, miről kell írnod! Fikciós vagy inkább valóságos elemek? Írd le a gondolataidat, mi jut eszedbe. Majd rendszerezd őket, és írj. Ennyi. :)

2010. máj. 19. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Ja, így már talán értem.

Akkor is gondold végig. "Megváltoztam" Ez mit jelent a te életedben? Mit csináltál régen és mit csinálsz most? Vannak ételek, amiket megszerettél? Milyen tapasztalataid voltak, amik ilyen és olyan hatással lettek a jelenbeli személyiségedre? (Pl. Óvatosabb vagyok a konyhában, ha vizet kell forralnom, mert két éve megégettem az ujjam. Ez a rossz tapasztalat megtanított arra, hogy vigyázzak magamra.)

Stb. :)

Állíts dolgokat és például indokold meg őket, hasonlítsd össze régebbi esetekkel.

2010. máj. 19. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2010. máj. 19. 14:22
 5/5 anonim válasza:

lásd magad előtt régebbi énedet, majd légy magaddal őszinte. írd le h miben változott a személyiséged. erre nálad jobban senki sem tudhatja a választ. max anyád. kérdezd őt. ő úgyis mindig, mindent jobban tud.

üdv: Apád

2010. máj. 29. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!