Mit tapasztaltatok 8. Osztályosan?
Az első és legfontosabb, amit akkor megtapasztaltam, hogy b*romira felfújják a felvételis dolgot. A tanárok folyton mondták a magukét, hogy minden nap tanulnunk, gyakorolnunk kell a felvételire stb. Én pedig totál bestresszeltem, amikor kiderült a felvételi eredménye, kiborultam. Jobbat vártam magamtól, magam alatt voltam. Aztán lazán felvettek, szóval nem volt gáz. És igazából nem is volt nehéz.
Bennem nagyon élt a "csak ballagjunk már el" dolog, mert nem szerettem az osztályomat. Mindenki nagymenőnek és vagánynak tartotta magát, osztotta az észt stb. és nekem ez nem fekszik. Aztán a ballagáson előjöttek az emlékek, mert akármilyen is volt az osztály, azért a 8 év alatt sok mindent átéltünk együtt.
Egyébként nem könnyebb a 7.-nél, sőt, mivel a tanárok beparáztatnak a felvételi miatt, rosszabb volt nekünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!