Érdemes lenne művészeti iskolába iratkoznom, rajz szakra? Itt egy rajzom.
Emlékezetből rajzoltam, az arányok nem igazán jók itt de talán megállapítható így is hogy van-e jövőm... Próbálom tanulmányozni az anatómiát is közben, hogy minél élethűbbek legyenek a rajzaim.
kérdező, nem úgy értettem, h 22 évesen túl öreg vagy ehhez. sosem késő nekiállni, te pedig még amúgy is fiatal vagy. csupán arra gondoltam, h ha több energiát fektetsz bele, akkor már rengeteget tanulhattál volna, fejlődött volna a technikád, stb. szerintem van hozzá tehetséged, de a tehetséget is csiszolni kell. te ebben (mármint a csiszolásban :-)) késlekedtél egy kicsit, de még behozhatod
sok sikert!
A kezed megvan hozzá, és az érzéked is, de ahogy elnézem az Ollókezűről készült rajzoldat... már valamilyen szinten a profizmusod is (ugyebár nem mindenki tud ilyent rajzolni, sőt)! Szerintem érdemes lenne művészeti pályára menned, ahol még inkább tökéletesítik a tudásodat.
Nem vagyok jártas művészeti egyetemek terén, csak a MOME-t ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!