Érdemes lenne művészeti iskolába iratkoznom, rajz szakra? Itt egy rajzom.
Figyelt kérdés
Emlékezetből rajzoltam, az arányok nem igazán jók itt de talán megállapítható így is hogy van-e jövőm... Próbálom tanulmányozni az anatómiát is közben, hogy minél élethűbbek legyenek a rajzaim.
2012. aug. 27. 15:31
2/16 A kérdező kommentje:
Amúgy sose szoktam rajzolni, ezek is régebbiek.. Nem éreztem elég jónak magam ahhoz, hogy érdemes legyen belefektetni a rajzolásba, fejleszteni. Most viszont eljátszottam a gondolattal, hogy elkezdjek vele foglalkozni.
2012. aug. 27. 15:35
3/16 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de... nagyon ügyes vagy, hogy ennyire élethűen rajzolsz. Viszont a művészet nem erről szól. Hanem éppen arról, hogy szubjektíven mutatsz be valamit. Ha valamit a maga valójáaban akarok látni, megnézek egy fényképet. Ha egy nézőpontra vagyok kíváncsi, megnézek egy festményt.
Szóval ez nem egy nem a továbbiakra. Csupán egy tanács.
6/16 A kérdező kommentje:
22.
2012. aug. 27. 15:46
7/16 A kérdező kommentje:
Az ollókezőt 21.
2012. aug. 27. 15:47
8/16 A kérdező kommentje:
Ollókezűt, elgépeltem.
2012. aug. 27. 15:47
9/16 anonim válasza:
könnyebb volna, ha egy kicsit fiatalabb lennél, de szerintem így is érdemes megpróbálkoznod vele. van benne fantázia, kár, h eddig hanyagoltad...
10/16 A kérdező kommentje:
Én is nagyon sajnálom, hogy eddig nem csináltam, igazából magam sem tudtam mit akarok, sok dolog érdekel, végül semmit nem csináltam.. Dolgozom 4 éve a mostami munkahelyemen, előtte is amióta befejeztem középiskolát mindig volt munkám, szintén 8-10 órás. Ez mellett nem tudok rajzra koncentrálni, kb 4 hónapja napi 10 órázom, az össz energiám odavan nap végére. De most az a tervem, hogy kilépek a munkahelyeimről, és szeretnék a művészettel foglalkozni :). Néha úgy érzem, nincs értelme, mert már késő, de mit tegyek, ez így alakult részben az én hibámból, részben a körülmények miatt is.
2012. aug. 27. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!