Milyen a kőbányai Szent László Gimnázium?
Én ide járok, szeptemberben kezdem a harmadik évemet, eddig (minden nehézség ellenére) abszolút pozitív véleménnyel vagyok a Lászlóról, életem talán legjobb döntése volt ide jelentkezni.
Ha érdekel valami, írj privit.:)
Nagyon szeretem a sulit, egy pillanatra se bántam meg, hogy ide jelentkeztem! Az osztályközösségek változóak, inkább vegyesek, sok helyen alakulnak ki klikkek, de általánosságban nagyszerű emberek járnak ide, színes egyéniségek, kettő egyformát szerintem nem nagyon találsz. Én emelt németes vagyok, azaz Dés, ami azt is jelenti, hogy egy osztályban vagyok a rajzosokkal és a fele emelt angol csoporttal. A rajz szakot tudom ajánlani ha szépen tudsz rajzolni és megy az angol, mert ugyanannyi angol órájuk van, mint az emelteseknek, pluszban pedig még elsajátítják a rajz rejtelmeit:)
Német tanár a suliban 3 van jelenleg, én szeretem a szakomat, bár néha bosszús a sok tanulnivaló miatt :D
Én most leszek utolsó éves, ha egyéb kérdésed van, bátran írj privátban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!