Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítenek a pótvizsgán a tanárok?

Liz Lee kérdése:

Segítenek a pótvizsgán a tanárok?

Figyelt kérdés

megbuktam matekból...

bnöm korrepetált belőle de ugyérzem mindent elfelejtettem.. a matek tanárom olyan hogy mindig segitett mindenben. volt olyan hogy pl igaz az kémiából volt (azt is ő tanitotta) de ha dolgozatot irtunk mindig mondta hogy nyugodtan elővehetitek a füzetet azt csokolomxd mi meg kimásoltuk..

akkor pótvizsgán is ilyen jófej lesz és arra fog törekedni hogy átmenjek?

sose buktam még meg..

2012. aug. 23. 01:03
1 2
 11/14 anonim válasza:
:D::D persze már 50 pontos volt és 45 pontot kell tudni a kettesért , nemhiszem 10pont az olyan pont a 20%-a nem ? istenem csak átmegyek
2012. aug. 24. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha annyira azt akarná hogy ne bukj meg, akkor ezt még május-júniusban elintézte volna rengeteg lehetőségekkel, újabb dolgozatokkal, javítási lehetőségekkel... Ha ezt meg is csinálta és neked mégsem sikerült megcsinálnod, akkor ne várd azt,hogy majd pótvizsgán mosolyogva segíteni fog csak úgy jóarcságból, főleg ha előtte meg volt rá a lehetőség...
2012. aug. 24. 18:17
 13/14 A kérdező kommentje:
haha átmentem :DD
2012. aug. 24. 23:00
 14/14 anonim válasza:
szivből gartulálok!!!! remélem nekem is viszont sikerül
2012. aug. 25. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!