Segítenek a pótvizsgán a tanárok?
megbuktam matekból...
bnöm korrepetált belőle de ugyérzem mindent elfelejtettem.. a matek tanárom olyan hogy mindig segitett mindenben. volt olyan hogy pl igaz az kémiából volt (azt is ő tanitotta) de ha dolgozatot irtunk mindig mondta hogy nyugodtan elővehetitek a füzetet azt csokolomxd mi meg kimásoltuk..
akkor pótvizsgán is ilyen jófej lesz és arra fog törekedni hogy átmenjek?
sose buktam még meg..
nem fogom elővenni a füzetet képzeld:))
de legalább törekedni fog arra hogy átengedjen?
Pontosan, csak rajtad áll. Ha ilyen volt órán, akkor valószínűleg rendes lesz. Viszont van olyan eset, amikor több tanár van bent...
Egyébként tényleg, ha dolgozatnál még füzetet is lehetett használni, hogy a fenében lehetett megbukni?
"de legalább törekedni fog arra hogy átengedjen?"
Basszki, neked kell törekedned arra hogy átmenj! Bukott szamár.
Nem hiszem, hogy annyira lazán venné, matekból érettségizned kell majd, azért nem mindegy.
Egyébként, nem a tanár fog törekedni, hogy átmenj. Neked kell odatenned magad és bebizonyítani, hogy igenis megérdemled, hogy átmenj a pótvizsgán. Először neked kell bizonyítanod és ha látja a tanár, hogy készültél és mindent megteszel, hogy átmenj, akkor ő is úgy fog hozzáállni.
Én korrepetáltam egy ismerősömet mateból. (Az osztályfőnöke buktatta meg.) Én jó voltam matekból, emelt szinen tanultam, az ismerősöm csak középszinten. Egyész nyáron tanultunk, minden nap. Eljött a vizsga napja, én nyugodt voltam, mindent tudott. Felhívott, hogy egy pontja hiányzott, és nem adta meg a drága jótét tanár, sőt, megjegyezte, hogyha egyszer-kétszer elment volna hozzá különórára, akkor biztosan sikerült volna. (Tehát ha kicsenget neki X összeget, akkor no problem) És azok, akik hozzá jártak, azok átmentek, holott közel sem tudtak annyit.
Szóval ez a tanártól is nagyban függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!