Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nagyon izgulok, elég egy...

Nagyon izgulok, elég egy hónapnyi napi kétórás tanulás, hogy átmegyek 11. -dikes pótvizsgán matekból?

Figyelt kérdés

70pontból 21-et kell elérnem matekból, hogy átmenjek.

De érettségi szintü feladatok lesznek benne.

Állítólag 5-7 feladat lesz benne.

Az egyszerűbekket (pl:. egyesen egyenet vagy egyszerű log egyenlet felírása stb..) megtudom csinálni, de amiben van valami csavar vagy trükk az már nem igazán megy.

Pont olyan matek tanárunk van aki mindig rak bele valami meglepetést.

Egy hónapja már, hogy minden délután tanulok csinálok valamit matekból, de még mindig úgy érzem, hogy nemtudok semmit, pedig hiába csinálom leülök egy üres nap elé akkor elkezdeni se tudom.

2012. aug. 22. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, akkor keress egy magántanárt, aki a konkrét problémádat "kezelni" tudja, mert egyébként normális esetben azt mondanám, hogy ha tényleg tudnál egy hónapon át minden nap tanulni, akkor nem kellene most pótvizsgázni. Viszont ha ennyire reménytelen eset vagy, akkor vagy az elején rontottak el nálad valamit a tanárok, vagy valamilyen készség hiányzik nálad.
2012. aug. 22. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

hát matek tanárt már nehezn keres

mikor lesz a pótvizsga?

2012. aug. 22. 15:40
 3/11 anonim ***** válasza:

mit jelent az hogy meglepetés?

erős suliba jársz? attól is függ

pl.: egy szakközépbe szerintem nem olyan nagyok az elvárások, de nyilván gimis fejjel nem tudhatom

buktál már életedben? mert ha igen, akkor lehet átengednek hogy ne maradj még tovább :D

fiúknak általában jobban megy a matek úgy vettem észre

2012. aug. 22. 15:58
 4/11 A kérdező kommentje:

Szakközépiskola.

Buktam már matekból 10-ben is.

2012. aug. 22. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
biztos meglesz
2012. aug. 22. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
akkor 2 éve megbuktál és újra jártad a 10-et, és most újra járod a 11-et is a szavaidból nagy valószínéggel ?
2012. aug. 22. 20:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem ismételtem soha sem osztályt.

11.-dikes vagyok és ha nem megyek át akkor újra 11.-es leszek.

10.-dikes matek pótvizsgán átmentem..

2012. aug. 22. 22:50
 8/11 anonim ***** válasza:
ha egyszer sikerült átmenni másodjára is sikerülhet
2012. aug. 23. 08:56
 9/11 anonim válasza:
sikerülni fog fel a fejjel én ma potvizsgáztam , egész nyáron tanultam 45ezer ft-ot költöttem magántanáárra , és kébzeld közel se olyan feladatok voltak amiket egsz nyyáron tanultam érdekes igy is ugyérzem hogy tudtam mindent ne agodj sikerülni fog 21 pont gondolj bele nem a világ vége , sőt ha pedig tanultál akkor meg.. :) ne agodj :) aőt egyáltalán nem kell streszelni :)
2012. aug. 24. 02:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Végre túlvagyok rajta! Szerintem 70-ből meglesz a 20 pont, legtöbbet a függvényen veszíthetek, mert azt nem néztem át. Suliban se helyeztünk rá nagy hangsúlyt. Kordináta geometria volt benne az ment, meg logaritmus is volt benne az is ment, és volt benne kombinatorika az is ment. xd

2012. aug. 24. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!