Nagyon izgulok, elég egy hónapnyi napi kétórás tanulás, hogy átmegyek 11. -dikes pótvizsgán matekból?
70pontból 21-et kell elérnem matekból, hogy átmenjek.
De érettségi szintü feladatok lesznek benne.
Állítólag 5-7 feladat lesz benne.
Az egyszerűbekket (pl:. egyesen egyenet vagy egyszerű log egyenlet felírása stb..) megtudom csinálni, de amiben van valami csavar vagy trükk az már nem igazán megy.
Pont olyan matek tanárunk van aki mindig rak bele valami meglepetést.
Egy hónapja már, hogy minden délután tanulok csinálok valamit matekból, de még mindig úgy érzem, hogy nemtudok semmit, pedig hiába csinálom leülök egy üres nap elé akkor elkezdeni se tudom.
hát matek tanárt már nehezn keres
mikor lesz a pótvizsga?
mit jelent az hogy meglepetés?
erős suliba jársz? attól is függ
pl.: egy szakközépbe szerintem nem olyan nagyok az elvárások, de nyilván gimis fejjel nem tudhatom
buktál már életedben? mert ha igen, akkor lehet átengednek hogy ne maradj még tovább :D
fiúknak általában jobban megy a matek úgy vettem észre
Szakközépiskola.
Buktam már matekból 10-ben is.
Nem ismételtem soha sem osztályt.
11.-dikes vagyok és ha nem megyek át akkor újra 11.-es leszek.
10.-dikes matek pótvizsgán átmentem..
Szia!
Végre túlvagyok rajta! Szerintem 70-ből meglesz a 20 pont, legtöbbet a függvényen veszíthetek, mert azt nem néztem át. Suliban se helyeztünk rá nagy hangsúlyt. Kordináta geometria volt benne az ment, meg logaritmus is volt benne az is ment, és volt benne kombinatorika az is ment. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!