Középiskolások! Mennyit költetek tanszerekre iskolakezdéskor?
eddig mindig túlköltekeztem
12 év előtt most kezdem belátni h fenének kell annyi cucc
szóval sztem max füzet oszt cső
Csak, amire szükség van. Egyenlőre csak olyan dolgokat vettem, amire biztos, hogy lesz szükségem, pl. egy tolltartó, egy tollkészlet (egy rotring és egy toll tartóval), tankönyvborító, gémkapocs. Szóval kb. 800Ft-t költöttem eddig. Hibajavítót és ellenőrzőborítót kell még vennem, ez biztos, meg lehet, hogy vignettát is, de abból is csak az egyszerűeket szeretem.
Füzetet nem veszek, mert maradt tavalyról egy csomó, aztán, majd ha látom szeptemberbe, hogy mi kell még, akkor majd azt megveszem.
Ami még az iskolához kapcsolódik, és kell majd, az patrton a nyomtatóba, lefűzhető mappa, amibe majd az érettségi tételeimet gyűjtöm tantárgyanként, illetve hozzá 'bugyi' (nem tudom mi a neve, az az átlátszó akármi). :D
A patron miatt kicsit sok lesz a kiadás, mert az drága, de szükségem lesz rá és olcsóbb, ha veszünk egy patront, mintha papírboltba nyomtatnék majd mindent.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!