Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolások! Mennyit...

Középiskolások! Mennyit költetek tanszerekre iskolakezdéskor?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
én a legegyszerűbb füzeteket szoktam megvenni, de összességében kb 5000 megy el tancuccokra. most meg átálltam arra, hogy egy gyűrűs mappába van minden tárgy és egybe hordom az egészet. ez azért jó, mert, ha az egyik helyen betelik, akkor máshonnan odarakok és így annyi papírt használok amennyi tényleg kell.
2012. aug. 21. 15:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

eddig mindig túlköltekeztem

12 év előtt most kezdem belátni h fenének kell annyi cucc

szóval sztem max füzet oszt cső

2012. aug. 21. 15:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak annyit szoktam, hogy veszek 10 füzetet a legolcsóbb fajtából aztán az kiszokta bírni. De mondjuk nekünk nincsenek már ilyen töltelék tárgyaink mint rajz és a társai.
2012. aug. 21. 15:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak, amire szükség van. Egyenlőre csak olyan dolgokat vettem, amire biztos, hogy lesz szükségem, pl. egy tolltartó, egy tollkészlet (egy rotring és egy toll tartóval), tankönyvborító, gémkapocs. Szóval kb. 800Ft-t költöttem eddig. Hibajavítót és ellenőrzőborítót kell még vennem, ez biztos, meg lehet, hogy vignettát is, de abból is csak az egyszerűeket szeretem.

Füzetet nem veszek, mert maradt tavalyról egy csomó, aztán, majd ha látom szeptemberbe, hogy mi kell még, akkor majd azt megveszem.

Ami még az iskolához kapcsolódik, és kell majd, az patrton a nyomtatóba, lefűzhető mappa, amibe majd az érettségi tételeimet gyűjtöm tantárgyanként, illetve hozzá 'bugyi' (nem tudom mi a neve, az az átlátszó akármi). :D

A patron miatt kicsit sok lesz a kiadás, mert az drága, de szükségem lesz rá és olcsóbb, ha veszünk egy patront, mintha papírboltba nyomtatnék majd mindent.

17/L

2012. aug. 21. 15:20
 5/5 anonim válasza:
100%
Tankönyvek nélkül ( táskát és tolltartót idén nem kaptam újat) kb. 2000 Ft. :)
2012. aug. 26. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!