Középiskolások! Nektek is volt olyan, hogy bármit megadtál volna, hogy még 1 napot az általános iskoládban tölthess?
Nehéz kérdés, nagyon utáltam az osztályom... ment a nyílt ellenségeskedés, mert én kitűnő voltam, ez meg szúrta a szemüket. A tanárok pedig csak úgy tekintettek rám, mint akit el lehet indítani reménnyel egy versenyen, semmi emberség. Volt 1-2 nagyon jó barátom, de ők is elkezdtek távolodni tőlem az utolsó félévben...
Szóval nekem hiányzik / hiányzott az általános iskola, de szigorúan csak az alsó tagozat.
Egyetemista vagyok, 24 évesen. Az a helyzet, hogy szívesen ott lennék alsóban, de a felsőt a hátam közepére kívánom. Amikor beütött a pubertás, valamiért mindenki megkergült.
Ahogy öregszel, úgy kezdesz el vágyni a régi iskolákra szerintem. Főleg olyankor, amikor már dolgozol, vagy olyan helyen tanulsz, ami nagyon idegtépő és nehéz. Nekem már csalt könnyeket a szemembe :(
az általános is nagyon jó volt, de a középsuli csodás :)
most egyetemista vagyok.. itt van pár jó barátom, de sajnos nincs még kialakult baráti társaság így fél év elteltével..
Igazából nekem az általános egy pokol volt. Kinem állhatam az egészet.
Tudni kell hogy nagyon beszédhibás vagyok amikor kicsi voltam sokkal durvább volt mint most, mára kikupálódtam de még mindig nem tudom kiheverni azokat az emlékeket kiheverni ami akkor volt.
1.-4. ig olyan volt a magyar tanárom aki pikkelt rám mert csak azokat szerette akiket szavalóversenyre lehetett küldeni. Utána persze hogy minden gyerek azt hitte hogy ez a helyes és így jó és így kell csinálni és egész 8. ig engem b*sztattak. És mikor 5.-8. volt már of.em /az is magyar tan./ ugyan az volt.
Most van már úgy mondhatni minden rendben. Viszont ezt az osztály megfogom síratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!