Közepiskolasok ti is alaszoktatok irni a rossz jegyeket?
Figyelt kérdés
Nem akarom most karacsony elött elrontani a szüleimnek a kedvet a hülye dolgozatommal ezert inkabb alairtam...ti mit tennetek a helyemben ? ti is alairtatok volna ?2011. dec. 21. 18:54
1/7 anonim válasza:
Nekem 2 ellenőrzőm volt évekig...
3/7 A kérdező kommentje:
2 ellenörzö ?! lol az kemeny...
ugy tervezem,hogy addig nem mutatom meg neki a rossz jegyeket ameddig nem javulok.
2011. dec. 21. 19:11
4/7 anonim válasza:
hát, volt már ilyen.
egy lány rossz jegyet kapott valamiből és a barátnőjével valahogy meghamisították a dogát meg az eredményt. Még a tanárnő aláírását is xD
Nemtom, hogy ez bevált-e egyáltalán
5/7 anonim válasza:
a hamisításra hamar rájönnek, ha nem kell határidőre bemutatni az ellenőrzőt, akkor várhattál volna az aláírással is.
6/7 anonim válasza:
Nem, elektronikus napló van a suliban, szóval nem kell semmit aláírni, bármikor láthatják a szülők a jegyeket, amint felteszi a tanár. :D
De amúgy is mindig elmondanám, jó tanuló vagyok és a szüleim nem mérgesek a rossz jegyekért, engem sokkal jobban érdekel, mint őket.
7/7 anonim válasza:
érdekes, nálunk nem szokták nézni az ellenőrzőt, én tavaly is egész évben nem írattam alá 1 jegyet se (bár a mi ellenőrzőnket csak havonta kell) mégse lett semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!