Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyarországon egy biológus...

Magyarországon egy biológus keres jobban vagy egy orvos?

Figyelt kérdés
Nyilván a munkahelytől is függ. De úgy általában kérdezem. Tudom egyik sem túl konkrét, hogy pl. milyen orvos, vagy milyen biológus. Biológusnál elsősorban a molekuláris biológusra lennék kíváncsi, de az összes végzettség érdekelne, hogy melyik, mennyit keres. Köszönöm előre is a válaszokat!
2012. aug. 18. 20:49
1 2
 11/12 Staki válasza:
EKF biológus laboroperátor:általános boilógus végzettséget ad laboratóriumi munkára szakosodva.(bejönnek a képzésbe más tárgyak is az ált.biológus tárgyakon felül, mint pl.műszeres analitika,bioorganikus kémia,stb...)érdemes persze innen is továbbmenni msc képzésre valamelyik egyetemre,de szakdolgozóként el lehet vele helyezkedni.Én is ezt csinálom,és sztem van benne perspektíva. Az meg hogy fél millió biológus lenne...azért nem egy szabad bölcsész szak, amit egy kecske is el tud végezni :)
2014. jún. 9. 07:28
 12/12 anonim válasza:
örülök hogy nem a lehangoló negatív hozzászólásokat lehet itt olvasni. én most végeztem biológus bsc. bioanalitikus szakiránnyal, és rengeteg laboros álláshirdetést látok, csak az a problémám, hogy nincs tapasztalatom, és úgy érzem, hogy az egyetemen nem kaptunk kellő gyakorlati felkészítést. mennyire várják el kezdőtől egy laborban, hogy penge legyen? gondolom azért van betanulási idő amikor megmutagatják mit hogy kell
2017. júl. 18. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!