Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Komolyan bankszámlát kell...

Komolyan bankszámlát kell nyitnom, ha továbbtanulok egyetemen vagy főiskolán? Miért?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 19:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor,ha ösztöndíjat kapsz valahonnan.Mindenhol utalják a pénz,nem fizetnek kp-ben.
2009. júl. 22. 19:13
 2/6 anonim válasza:
100%
a nővéremnek sajnos kell, mert ha pl vizsgázni megy (vagy pótvizsga nemtom) akkor az összeget át kell utalni, és minden egyéb ilyen pénzes dolgot is csak bankszámlán lehet elintézni :S
2009. júl. 22. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

És azt nem lehet, hogy valamelyik családtagom (édesapám vagy édesanyám) bankszámláján keresztül intézzem ezeket a dolgokat?

2009. júl. 22. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de nem érdemes szerintem. Ma már sok bank kínál kimondottan diákokra szabott kedvezményes bankszámlacsomagokat. Járj utána, hol éri meg jobban.
2009. júl. 22. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly voltam elsős, és nekünk is az iskolai levélben volt, hogy ajánlott nyitni, de nem muszáj. Ha akarod, akkor a szüleidét is használhatod. Mi nyitottunk egyet, ingyen volt, semmit nem kellett utána fizetni, és így arra kapom az ösztöndíjat, én magam tudom levenni róla. De ha nem akarsz, akkor nem kell nyitni. :) Majd biztos kapsz egy csomó reklámpapírt róla te is. :)
2009. júl. 22. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ingyenesen nyithatsz, kb. fél óra az egész, szóval ne legyél nagyon kiakadva.
2009. júl. 25. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!