Főiskolára, egyetemre menők! Ti hol csináltatok bankszámlát?
Figyelt kérdés
Nem nekem kell, hanem az öcsémnek, nekem teljesen mások a szempontjaim, mint egy kvázi jövedelem nélküli 19 évesnek. Tudom, h sok helyen van olcsó, jó számla diákoknak, de Ti melyiket választjátok, miért? segítenétek?2010. aug. 20. 10:41
1/46 anonim válasza:
Cib- CIBEZZ csomagot ajánlom.
Semmilyen díj nincs. Én teljesen megvagyok elégedve vele!
4/46 anonim válasza:
OTP-nél vagyok 7 éves korom óta, elég gáz, hogy öcséd csak 19 évesen nyitja meg az első bankszámláját.
5/46 anonim válasza:
Csak keresgélj egy kicsit vissza, egyetlen amit nem ajánlok az az OTP.
Soha ne lépjen oda be! :/
6/46 anonim válasza:
Magyarországon (és külföldön is) az autoamták többsége OTP-s, szóval ott a legcélszerűbb számlát nyitni.
7/46 anonim válasza:
Pár egyetemnek van szerződése bankokkal, olyankor érdemes azt.
Egyetem küld egy csomó tájékoztatót, sok bank ilyenkor tök jó ajándékokat meg opciókat nyújt, érdemes olyanokkal élni.
8/46 anonim válasza:
Tapasztalat, hogy az OTP-hez érkezik meg legkésőbb az ösztöndíj, 24 éves korig amúgy jó az OTP, de úgy nyiss, hogy adjanak ajándékot, szoktak, egyetemistáknak pendrive, mp3 lejátszó ilyesmi.
9/46 anonim válasza:
10:54-es kicsit el van szállva magától... Biztos pénzesek :-/
10/46 anonim válasza:
én k and h-nál nyitottam trambulint, és nem értem miért gáz hogy 19 évesen van valakinek először ilyenje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!