Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Idén kezdem az egyetemet....

Idén kezdem az egyetemet. Milyen bankszámlát érdemes nyitnom? Nektek milyen van? Miért (nem) ajánljátok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Cib Cibezz számlacsomag, Mastercard Unembossed bankkártyával.

Miért ezt ajánlom?

- Havi 2 díjmentes kp. felvétel bármelyik ATM-ből

- Első éves kártyadíj nincs, utána kb 500 évente (van hely ahol ingyenes)

- Utalás e-bankon ingyenes bárhova

- A kártya alkalmas neten történő fizetésre

- Ha van félretett pénzed mellé nyithatsz Cibezz Megtakarítási számlát, mely szerintem az egyik legjobb most a piacon.

2 éve vagyok Cib-es. Voltam OTP-nél, Rafinál, Eresténél, K&H-nál.. de eddig ezzel vagyok legjobban megelégedve.

Jah és évente cserélik a kártyát, szóval nincs meg az esélye, hogy elhasználódna.

2011. júl. 30. 16:35
 2/7 Silber ***** válasza:
Igazából teljesen mindegy, a lényeg hogy használni tudd. Nekem egy OTP-s számlám van, viszont már jóval az egyetem előtt megvolt. Egyes bankok viszont figyelnek erre, és akciókat hirdetnek, hogy náluk nyiss számlát (pl. ingyenes pénzfelvétel, satöbbi). Teljesen mindegy hogy melyik bankot választod. Amelyik a legkényelmesebb :)
2011. júl. 30. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is OTP-s van.
2011. júl. 30. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
OTP juniorom van, szüleim akarták, pedig a cibbel jobban jár az ember. Ennek ellenére egyszer sem használtam, csak az ETR regisztráció miatt volt rá szükség, persze ha lesz majd ösztöndíjam, akkor biztosan szükségem lesz rá.
2011. júl. 30. 17:01
 5/7 anonim ***** válasza:
OTP reklámja a legerősebb, és a legtöbben szülők miatt OTP-hez mennek. OTP is jó, de aki kicsit többet használja a számláját annak már drágának is mondható.
2011. júl. 30. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem OTP-s van. Szerintem ha vidéki vagy, vagy ha sokat jársz vidékre (nem nagyobb városokba, hanem kisebb településekre) akkor érdemes az OTP-t választani. Én azért választottam ezt, mert bár Pesten tanulok, otthon csak OTP-s bankautomata van. Ha nyáron otthon vagyok, b...hatnám a CIB, K&H, stb. kártyákkal. Pláne, hogy 30 km-re van a legközelebbi olyan település, ahol nem csak OTP meg takarék van :)
2011. júl. 30. 17:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem MKB student van, ez 24 éves korodig ingyenes, tehát 0 ft számlavezetési díj. Nálunk nem mkbs az automata a faluban, mégis fel tudom venni a pénzem, tehát gondolom hogy ez mindenhol működik. Havi 2x ingyen veheted le a pénzedet, illetve smst kapsz ha pénzt utaltak a kártyádra vagy levettek róla, ez is ingyenes.

Neked azt kell mérlegelned, hogy a közeletekben milyen automata van.

2011. júl. 31. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!