Főiskolára, egyetemre menők! Ti hol csináltatok bankszámlát?
Nekem otp juniorom van. Meg vagyok vele elégedve, én úgy tudom, hogy 26 éves korodig jó (ha tanulsz még akkor).
Érdemes otpset csináltatni, mivel a legtöbb automata otp-s, valamint ez azért egy régebbi bank, s ebből kifolyólag talán megbízhatóbb, mint ezek az újak, amik "pár" éve nyíltak csak meg.
gáz, nem gáz, nekem is ekkor volt az első számlám, előtte nem volt mit rárakni, azt a kis pénzt amim volt azt nem akartam megosztani a bankokkal.....egyébként ismerek olyan 60 évest akinek nincs bankszámlája (nem tudom h hogy csinálja, de van ilyen is)....
neki az Erstét ajánlották, de azt nagyon nem ismerjük. Nekem anno OTP volt és bár elég sok a szívatás ott, szerintem is egész jó még a diákévek alatt ill. még 26 éves korig van kedvezmény....szinte a legbiztonságosabb bank és minden sarkon vehetsz fel pénzt...
Köszi a válaszokat, nagyon sok hasznosat kaptam!
11:19 csatlakoznék a 11:24-eshez :) kb nálam is ugyanez a helyzet.
11:17es voltam
Ezt a begyöpösödést, azt csodálkozunk, hogy jól megy az OTP-nek :D
Az OTP régebbi bank, legalábbis Magyarországon. De pl. a CIB tulajdonosa egy igencsak nagy múltú, az olasz maffián felnőtt bankhálózat, úgyhogy kicsit "többet tud" a bankügyekről, mint az OTP.
Ez megint jó OTP-s berögződés, hogy neki van a legtöbb automatája és akkor az kell :) A többi banknál meg negyed annyiba (vagy épp ingyen!!) kerül az idegen ATM-ből való készpénzfelvétel... A legtöbb - nem OTP - bank a diákszámlákra kettő-három ingyenes kpfelvétet ad BÁRMELYIK atm-ből belföldön.
De postahivatal majd' minden községben van, miért nem postaszámlát ajánlotok a kedves kérdezőnek?
Szóval OTP-t NE, CIB, K&H, Erste, Budapest Bank, ezek mindegyike korrekt.
Nekem CIB van már "évtizedek" óta, ott volt a Kultiprogram (ingyen szigetjegy, ingyen Volt fesztivál hetijegy...), ingyen utalok, van netkártyám az online vásárlásokhoz elkülönített alszámlával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!