Milyen BANKSZÁMLÁT ajánlotok? Egyetemi diák lettem és kellene egy, sok rosszat hallottam az OTP juniorról, szeretnék minnél jobbat válaszntani, ti mit használtok?
Figyelt kérdés
válaszokat köszönöm2010. szept. 2. 14:40
1/6 anonim válasza:
nekem K&H Trambulin van
havi 50Ft számlavezetési, évi 300Ft kártyadíj
az e-bank ingyenes (az utalás 20Ft) és jár mellé külföldi biztosítás is.
26 éves korig
2/6 anonim válasza:
Nekem Budapest Bank Universo-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve. (Azt leszámítva, hogy rohadt kevés BB ATM van egyelőre)
nincs havidíj
nincs kártyadíj
ingyenes internetbank
havi 2db ingyenes pénzfelvétel BB ATMből
3/6 anonim válasza:
én tavaly otp-s voltam, de az egy lehúzós hányadék banda. most cibnél vagyok. ezt nyugodtan tudom ajánlani.
4/6 anonim válasza:
én is a bb-t ajánlom ingyenes és van internetbankja is, és havi 2x ingyenes a felvétel a bb-s automatákból
5/6 anonim válasza:
erste szemeszter
tök ingyen van minden, csak az sms értesítésért fizetek, meg ha egy hónapon belül többször veszek fel pénzt.
6/6 anonim válasza:
ú én most nyitottam OTP juniort, mi vele a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!