Tanár-diák? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Egyetemen kinek illik felajánlani a tegeződést? 24 éves nő vagyok, van egy 30 éves férfi tanárunk. Eléggé sok mindent tudunk egymásról, sőt a távolabbi terveim között is szerepel vele kapcs.(szakdolgozat stb). Magázódunk elvileg, bár felsőbb éves fiuknak felszokta ajánlani a tegeződést, dehát ők fiuk. Kérdésem az volna, hogy esetünkben nekem kell felajánlani a tegeződő viszonyt, vagy neki? Hierarchia szerint neki, női-férfi kapcs szerint pedig nekem. Vélemények?2011. szept. 14. 22:09
1/9 anonim válasza:
szerintem nyugodtan kérheted/javasolhatod hogy tegeződjetek, 6 év van köztetek az nem sok. Megharagudni biztos nem fog. Mondjuk azért ha nagyon szigorú inkább régimódi akkor lehet nem kéne, de ha fiatalos akkor simán;)
3/9 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy inkább neki kellene felajánlania. Nekem is vannak fiatal tanáraim, de fura lenne letegezni őket.
4/9 anonim válasza:
Szerintem is neki kellene felajánlani, de, ha olyan karót nyelt, hogy magáz...
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem szinte csak fiatal tanáraim vannak, állítólag régebben tegeződtek a hallgatókkal, aztán áttértek a magázódásra. Olyan fura 'jónapot'ozni, főleg h közvetlenebb lesz a kapcsolatunk, és alig idősebb tőlem. Legszívesebben megkérdezném h tegeződhetnénk-e de ha meg azt mondja h nem, az marha ciki. És ezt az etikett dolgot sem tudom hova tenni, kerestem a neten témával kapcs írásokat, de hát semmi hasznos nem volt. Az tudott h nő-férfi viszonyban a nő ajánlja fel a tegeződést, tanár-diák kapcsnál a férfi. Fura
2011. szept. 14. 23:27
6/9 anonim válasza:
Igaz, hogy te vagy a nő, de szerintem itt a hierarchia fontosabb. Oké, hogy talán többet fogsz vele találkozni, mint a csoporttársaid, de ráérsz majd akkor megemlíteni, mert addig csak egy vagy a sokból és mért pont csak veled tegeződjön...
Szóval vagy mindenki vagy senki, szerintem.
Szóval képzeld el, hogy pl megy órát tartani és köszön, majd hozzá teszi, hogy és szia XY!
7/9 A kérdező kommentje:
Gyakorlatot nem tart, csak előadást. Ott meg ugye sokan vagyunk, ilyenkor bejön és köszön mindenkinek h jónapot. De mondom, némely fiúnak felajánlotta már a tegeződést, tehát nem akadály neki h vkit tegez vkit meg magáz.
2011. szept. 14. 23:29
8/9 anonim válasza:
Mondjuk, ha felajánlanád nem hiszem, hogy nemet mondana, udvariatlanság lenne, valószínű nem zavarja a tegeződés, ha srácokkal tegeződik, nyilván nőknek meg azért nem mondja ő, mert meghagyja nektek, hogy felajánljátok-e, ahogy illik...
9/9 anonim válasza:
Nyilván a tanárnak kell felajánlania. Kicsit fura lenne ha egyetemi tanárnak te mint hallgató ajánlanád fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!