Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Olyan előfordulhat, hogy egy...

Olyan előfordulhat, hogy egy adott szakon 79 ponttal emelik a ponthatárt? Az adott szakra 72 fővel többen jelentkeztek, mint amennyi a befogadóképesség, ám azonban én mégis csak akkor nem kerülök be, ha 79 pontnyival emelik, a tavalyihoz képest.

Figyelt kérdés

Gondolom már mindenki nagyon nagyon izgatott a 2009-es felvételijével kapcsolatban. Csütörtökön megtudjuk az eredményeket.

Annyit még árulnék (habár ezzel nem akarok dicsekedni), hogy költségtérítéses szakról van szó. Persze nem ez volt az álmom, de minden bizonnyal, nem fogok bejutni az állami részébe.

Tudom, hogy majd a jelentkezők érettségi eredménye dönt, de elképzelhető ilyen "minőségi" változás?

2009. júl. 20. 19:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :( Nagy pofon volt ez az élettől most nekem.. csalódás számomra ez az egész felvételi, de.. innentől már csak jobb lesz. Jobb lehet.
2009. júl. 24. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!