Olyan előfordulhat, hogy egy adott szakon 79 ponttal emelik a ponthatárt? Az adott szakra 72 fővel többen jelentkeztek, mint amennyi a befogadóképesség, ám azonban én mégis csak akkor nem kerülök be, ha 79 pontnyival emelik, a tavalyihoz képest.
Figyelt kérdés
Gondolom már mindenki nagyon nagyon izgatott a 2009-es felvételijével kapcsolatban. Csütörtökön megtudjuk az eredményeket.
Annyit még árulnék (habár ezzel nem akarok dicsekedni), hogy költségtérítéses szakról van szó. Persze nem ez volt az álmom, de minden bizonnyal, nem fogok bejutni az állami részébe.
Tudom, hogy majd a jelentkezők érettségi eredménye dönt, de elképzelhető ilyen "minőségi" változás?
2009. júl. 20. 19:47
1/11 anonim válasza:
persze
ez minden évben a mezőnytől függ, de ne aggódj, évről évre botrányosabb a kínálat diákokból
2/11 anonim válasza:
79 ponttal tuti nem fog megemelkedni, efelől nyugodt lehetsz
3/11 anonim válasza:
Dehogy emelkedik 79-ponttal! XD
Nézd vissza az elmúlt évek ponthatárait, nem sokat szokott változni.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. :)
2009. júl. 20. 22:41
5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon félek... tényleg 79 ponttal kellene az adott szaknak emelkednie ahhoz, hogy ne kerüljek be. Idén kevesebben jelentkeztek erre a szakra mint tavaly, de még így is sokan vagyunk. :(
2009. júl. 22. 19:55
6/11 anonim válasza:
na ha még kevesebben is jelentkeztek akkor 100%, h nem fog 79 ponttal emelkedni
7/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak sajna sláger szakról van szó. Idén kevesebben jelentkeztek, de még mindig ott van a TOP10-be. Meg nem tagadom na.. nem vagyok egy 400 pontos kategória. Mondjuk jó érettségim lett, de tudtam volna sokkal jobbat is. A ponthatár nem valami sok a szakon, szóval nem volt olyan húú de nehéz túlszárnyalni..és pont ettől félek, hogy majd olyanok jelentkeznek oda többnyire, akiknek magasabb a pontjuk az enyémnél és akkor végem. Na, de majd lesz valami. Igazából már lemondtam mindenről, hiába tűnik soknak ez a +79 pont.
2009. júl. 23. 14:03
8/11 A kérdező kommentje:
Végül is... nem 79-el emelték meg, hanem 124-el. Nem vettek fel. :'(
2009. júl. 23. 20:55
9/11 anonim válasza:
Azért ne csüggedj! Legközelebb sikerül!
10/11 anonim válasza:
Hű, részvétem:(
Azt hiszem erre senki sem számított. Az enyémet "csak" 58-al emelték meg, de nekem sem sikerült:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!