Akik neten jelentkeztek TELC nyelvvizsgára?
az honnan veszi a "vizsgadíj befizetését igazoló csekkszelvény"-t?
Mert anyum valami olyasmit mondott, hogy indigó papíros átutalási bizonylat egyik példányát odaadja a bank átutaláskor... ez lenne az a "csekk"? o_O
elnézést a rossz megfogalmazásért, csak siettem, mert egy barátnőmnek kellene =)
Javítás:
"azok honnan kapnak/kaptak"
"Nyomtasd ki az átutalásról szóló visszajelzést."
Amikor én jelentkeztem neten, akkor nem kaptam ilyesmit a mailben a Telctől. O_O
Nekem még anyum intézte, és mivel egy takaréknál dolgozik, ő gond nélkül nyomtatott ki olyasmit mint amiről írtál az átutalás után, de most nem merem szegényt felkölteni '_'
Ha ezt normál úton intézik, tehát bemegy valaki a bankba és ott átutal, akkor ő is kaphat ingyen ilyen másolatot, vagy azért fizetni kell? és akkor ez "indigó papíros átutalási bizonylat" micsoda? :D
Elnézést, hogy ennyire nehéz a felfogásom :D
Nem is a TELC-től jött, hanem a banki oldalon ahonnan átutaltad a pénzt.
Mert miután átutaltad, akkor (visszajelez a rendszer, hogy a tranzakció létrejött) kapsz egy összefoglaló szerűséget, amit ha akarsz le is menthetsz magadnak.
Na, ezt nyomtasd ki.
Én így fizettem, tőlem senki sem kérte a bizonylatot.
"Nem is a TELC-től jött, hanem a banki oldalon ahonnan átutaltad a pénzt."
De a barátnőm nem neten akar utalni, hanem hagyományos módon.
Bár... bárki tud utalni neten akinek van a számláján elég egyenleg, vagy ehhez olyan betétet típust kell választani, amivel ezt is meg lehet csinálni?
"Akkor kérdezze (kérje)meg a bankos nénit."
Végül is igazad van x'D
És köszi hogy próbáltál segíteni =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!