Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Családi háttérre hivatkozva...

Családi háttérre hivatkozva elfognak engedni így?

Figyelt kérdés

Szakközepes vagyok, 17 éves. 1,5 éve dolgozok iskola mellett, általában délutánonként. Sajnos új szabályzatot írtak odabent (hosszú történet), a lényeg, hogy mindenképpen elkéne kérnem magamat heti 2-3x az utolsó órákról. Holnap megyek be az iskolába anyuval, megérdeklődni, hogy lehet-e egy ilyen kérésünk az iskola felé.

Szerintetek családi okokra hivatkozva elengednek? Vagy ha esetleg a munkahelyemtől kérek igazolást, elfogadják? Nagyon fontos nekem a munka...

Nem olyan szigorú iskoláról van szó, van nálunk olyan lány, aki heti 2x nem jár be, és még is átengedik évvégén.

Köszi előre is:)

2012. aug. 7. 23:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel gondolom általában ugyanazokról az órákról hiányoznál, ebből-vagy ezekből- nem tudnának leosztályozni. Szerintem simán megoldható lenne, hogy abból a tantárgyból év végén tegyél egy osztályozó vizsgát.
2012. aug. 7. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:

hát szerintem nem családi okokra hivatkozz, mert addig nem nyugodnak amíg el nem mondod mi az... mondd meg az igazat mindenképp!!!:) ha a lánynak is megengedték neked is megfogják.

amúgy meg le a kalappal előtted hogy így dolgozol sulival párhuzamban!

2012. aug. 7. 23:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm Nektek!!!:)
2012. aug. 7. 23:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem holnap sikerrel járunk :)).
2012. aug. 7. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!