SOS! Elbúcsúzzak végleg az álmomtól, hogy valaha orvos leszek vagy EZ tényleg REMÉNYTELEN? (többi lent)
Ebben a tanévben leszek végzős (2012/2013).Amióta az eszemet tudom,orvos szeretnék lenni.Elszánt vagyok,tudják rólam,hogy egyik napról a másikra nem szeretek és nem is tudnék feladni dolgokat.
Biológia és kémia fakultációra járok.A biosz jól megy (voltam versenyen is belőle,jó helyezéssel),de kémiának a számolás része szörnyű :( Itt be merem vallani,hogy év végén kettes lettem fakton.Járok különtanárhoz is,de a faktos tanárom már tavaly kijelentette,hogy szerinte a kémia emelt reménytelen lenne számomra jó eredménnyel (80% környéke).Az elmélet kémiából is megy.A problémák állítólag ott kezdődnek nálam,hogy matek,pedig abból sem vagyok alapórán vészedesen rossz,4-es vagyok.A többi fő tárgyam ötös,amit vinni fogok.
Nyelvvizsgám három van (angol,német közép és német felső),októberben szeretném letenni az angol felsőfokot.Van egy előrehozott nyelvérettségim,ami 96%-os lett.
Járok különtanárhoz amúgy sullidőben matekból is (egy hajszál választott el az ötöstől,nagyon dühített a vitt pontok miatt,most nyáron angolból és kémiából járok.De kémiában nem nagyon fejlődöm...bár most nyáron azért még nem szakadtam bele.
Szóval a kérdésem:kémiából ebben az egy hónapban lehet valami jelentős fejlődést produkálni? Vagy ha már annyira reménytelen,hagyjam? Nagyon félek még a gondolátatától is,hogy feladjam az álmom!
Kérdezem én:van még remény??? Láttatok már ilyet?
Légyszi őszintén válaszoljatok,hogy ti mit gondoltok erről? Feladjam vagy ne? (Tudom,tudom hogy van a mondás hogy soha ne add fel,de ha nincs más kiút?)
Előre is köszönöm szépen!!!
UI.:Ha úgy döntök,akkor leadom a kémia fakultációt még év elején!Ti esetleg mit javasoltok még orvosi helyett?
Szerintem fuss neki a kémia emeltnek.
Egyébként orvosin sem a matek, sem a kémia nem annyira durva, ők inkább anatómiával szívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!