Leendő középsulisok! Várjátok már a 9-dik osztályt? : )
Tudjátok, hogy kik lesznek az osztálytársaitok, offőtök? Mi róluk a véleményed? Találkoztál velük? Nem féltek kicsit, hogy kiközösítenek, vagy valami? :) Milyen suliba mentek? Ki mellett fogtok ülni? Tetszik belülről a suli? Tanévnyitó, könyvosztás mikor lesz?
Mi már egy csomót cseteltünk, 4-5× volt már találkozó is. 30 lány lesz, és 4 fiú. :D Szóval tuti lesznek klikkek. :-/ Az én offőm nő lesz, és tündéri aranyos. :) Azt mondják, ő a legjobb tanár a suliban. :)
Az igazat megvallva, én nagyon parázom, hogy nem közösítenek-e majd ki, vagy hogy nem néznek-e le. :( Szeptembertől 5 német kéttannyelvű kereskedelmibe fogok járni, és egy általános sulistársam mellett fogok ülni. Nekem nagyon tetszik az iskola belülről, szép tágas. :) AUg. 22-én lesz a könyvosztás, a tenévnyitó pedig 2-án 18 órakor.
15l
Én oda fogok járni, ahová eddig is jártam, mivel általános iskola és gimnázium is. Szóval nem igazán izgulok emiatt. Az osztálytársaim felét már ismerem. Nálunk kb. egyforma lesz a nemek aránya... :) Az osztályfőnököm egy férfi, akit nagyon kedvelek. Mivel eddig is ide jártam, már ismerek minden tanárt, ők is engem, ha más nem látásból. Szóval ezzel nem lesz gond.
A könyvosztás 29.-én az évnyitó 2.-án lesz.
Nem félek tőle, hogy ki fognak közösíteni, bár már történt velem hasonló, de rájöttem, hogy nem szabad mások véleményével foglalkozni. Adjuk önmagunkat és akkor minden rendben lesz. Úgyse lesz soha olyan, hogy mindenkinek tetszeni fogunk, hogy mindenki szeretni fog minket. Szóval nyugi, nincs értelme parázni.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!